LET’S GET REAL Bootcamp de masculinitate si inner game cu Vibhavan, facilitator cu experienta internationala de peste 30 ani Vama Veche 1-5 August

Iul 13, 2012 No Comments by

O oportunitate de a veni impreuna cu alti barbati care exploreaza ce inseamna sa Te Trezesti la Viata si sa transformi suferinta in bucurie.

O sansa sa fii in energia unor barbati adevarati care isi dau jos masca personalitatii si se deshid catre a avea o viata implinita si plina de recompense.

Vom trai si explora impreuna ceea ce unii barbati au pierdut in viata lor fiind prea implicati in relatie cu femeile si nu cu barbati adevarati. Unii dintre voi stiti ce stare de claritate, prezenta, centrare, directie si focus avem atunci cand suntem ‚provocati’ intr-un grup de dezvoltare personala in care sunt numai barbati. Atunci atentia nu mai merge asa mult afara incercand sa dovedim ceva anume, punandu-ne masti..etc Ci devenim mai aproape de ce inseamna sa fim ‚autentici’ si adevarati…

Ia-ti timp si vino la aceste ‚retreat’ pentru a-ti lua inapoi adevarata ta putere.

Directia in care vom lucra

Sunt 3 obiective mari si late pe care le vom atinge in acest bootcamp:

1.  Sa lasam deoparte mastile false pe care le purtam in viata de zi cu zi si sa fim mai autentici in exprimare

2.  Sa ne deschidem si sa relationam onest intre barbati

3.  Iar in final sa ne conectam la ceea ce vrem cu adevarat in viata noastra, fie ca e vorba de obiective, relatii, dezvoltare personala

Cine ne va insoti in aceasta calatorie ?

Vibhavan.   (Thomas Fischer). Dupa Workshopul de masculinitate din martie acest an, lui Vibhavan i-a placut foarte mult entuziasmul oamenilor de aici si ne-a raspuns la o noua invitatie pentru a ne ajuta in aceasta calatorie interioara.Povestea lui Vibbavan este mult asemanatoare cu cea a lui Bodhi Ray (cel care a initiat acum 3 ani grupurile de masculinitate in Romania), prin faptul ca pana la 39 de ani a avut succes in afaceri, a ajuns sa se bucure de tot ceea ce inseamna la vremea respectiva VISUL AMERICAN (propriul bussines, bani, proprietati, relatii), dar tot simtea ca ceva ii lipsea, ceva nu se potrivea. Asa ca dupa ce a citit prima carte OSHO, imediat s-a dus in Puna sa-l intalneasca pe maestru, si de atunci viata lui a cunoscut o noua profunzime si implinire de sine.

In prezent el este om de afaceri, saman, maestru reiki, terapeut, prieten, iubitor de viata. Vibhavan e pasionat de nou si de necunoscut fie ca aceasta presupune explorarea lumii lui interioare sau escaladarea unui nou munte din Himalaya – oricare din aceste lucruri le face cu pasiune si totalitate.

Format sub indrumarea lui Veeresh la Humaniversity in Olanda si in USA la Academia Osho din Sedona, Vibhavan are abilitatea de a inspira in ceilalti pasiunea Explorarii – Interioare si Exterioare. Dragostea lui si autenticitatea pot fi simtite prin felul in care ii sustine pe ceilalti sa-si asume riscuri in viata lor, deschizandu-se spre noi posibilitati si in felul in care ii sprijina sa-si gaseasca curajul in ei insisi de a face fata fricilor, trecand prin foc spre un nou pamant fertil, deschizandu-se spre abundenta si prosperitate in viata lor.

Vibhavan conduce workshop-uri in India, Europa, Brazilia si SUA, impartasind din iubirea lui si insotind oamenii sa se deschida spre a se iubi mai profund pe ei insisi si pe ceilalti. Creatorul si coordonatorul centrului de transformare si meditatie din Brazilia „Osheanic International”. www.osheanicinternational.com Vibhavan traieste total si iubirea lui inspira pe ceilalti sa se deschida si sa TRAIASCA ACUM!

Printre metodele folosite vei intalni:

 •     Tehnici experientiale de constientizare si prezenta,
 •     Abordare experientala ‚ in the body experience’,
 •     Exercutii de trezirea centrilor energetici
 •     Meditatii active Osho,
 •     Tehnici create de David Deida (‚Calea barbatului superior’);
 •     Abordare ce include tehnici din lumea shamanilor sud-americani.

TOTUL VA DECURGE NATURAL INTR-UN CADRU DE DISCUTIE SI PRIETENIE, CA INTR-O DISCUTIE TATA – FIU, DISCUTIE PE CARE UNII DINTRE NOI NU AM AVUT-O NICIODATA.

 • Beneficiezi de reduceri daca te inscrii din timp!
 • Investitie workshop: 1011 ron. (225 eur.)
 • Daca platesti pana pe 15 iulie ai reducere la 890 ron. (198 eur.)
 • Cazare: 300 ron/4 nopti in camera double.
 • Inscrierile au loc pana pe 20 iulie cu plata unui avans de 40% din suma totala.
 • Mai ai 10% reducere daca vii si la workshopul din Bucuresti- 27-29 iulie “Curajul de a risca” tot cu Vibhavan.
 • Mai ai 10% reducere daca aduci 1 prietena/iubita si la workshopul de feminitate din Mamaia- 2-5 august!
 • Daca te simti inspirat de acest workshop- vino cu 1 prieten si beneficiezi de inca 10% reducere la seminar!
 • Aceste reduceri se cumuleaza.

Ziua de 5 August o vom petrece impreuna cu Femeile din workshop-ul de feminitate care se petrece in acelasi timp.

De ce 2 workshopuri simulan?

Putem sa ne intalnim din spatiul de autenticitate si de esenta.

Pentru ca vom avea prilejul ca barbati sa exploram ce inseamna sa fim autentici dincolo de masti si sa mergem cu tarie in directia propusa in viata noastra.

Iar ca femei, vor explora relaxarea si feminitatea.

Toti, fiind ‚ centrati’ in propria masculinitate si feminitate ne vom putea relationa armonios si placut in ultima zi a workshopului pe 5 august cand cele 2 workshopuri se vor uni intr-unul singur!

…o experienta de relaxare in propria noastra esenta, masculina sau feminina…

Detalii inscriere aici.

CURSURI
Nici un raspuns pentru “LET’S GET REAL Bootcamp de masculinitate si inner game cu Vibhavan, facilitator cu experienta internationala de peste 30 ani Vama Veche 1-5 August”

Lasa un comentariu