Iubire si Libertate – calea spre intimitatea autentica cu Spersa Kreis, 13 – 16 septembrie 2012

Aug 30, 2012 No Comments by

Frica de intimitate ne afecteaza relatii cu celelalte persoane din viata noastra prin faptul ca ii tinem sau ne tinem la distanta, prin faptul ca ne e frica sa ne lasam vazuti, sa ne apropiem.

In acest Seminar vei invata cum sa te extinzi intr-un spatiu in care poti iubi neconditionat si te poti darui tie si celorlati intr-o forma noua. Calatoria ne va conduce de la identificarea cu ranile si emotiile pe care le-ai suferit in relatiile trecute, dincolo de inchisoarea intelegerii gresite referitoare la iubire, catre o viata noua unde iubirea si libertatea se imbratiseaza.

In momentul in care intram in relatii, ne indragostim si simtim ca plutim insa dupa faza initiala de “luna de miere” de cele mai multe ori intram in tiparul dependentelor, proiectiilor si asteptarilor indreptate catre partener. In loc sa ne apropiem si sa crestem in iubire ne apasam butoanele unii altora si ajungem sa ne indepartam. Ne pierdem centrarea si devenim incordati si confuzi pentru ca intelegem gresit iubirea ca stil de viata.

Vei avea ocazia sa iti vezi  visele/intelesurile pe care le ai despre iubire, relatii, pasiune, sexualitate si vei cunoaste si partea din umbra a iubirii care s-a format datorita neacceptarii diverselor parti din tine. Vei invata cum sa transformi acele energii puternice in armonie, intimitate, incredere si o crestere profunda.

In loc sa cadem in iubire trebuie sa invatam sa crestem in iubire!

In timp ce intelegi ce se intampla cu adevarat in tine, intri in legatura cu  propriul adevar fara a iti folosi partenerul ca un ecran de proiectie. Acest lucru iti va transforma viata, te va ajuta sa te centrezi in tine si te vei putea deschide catre o noua dimensiune a increderii, pe care nu puteai sa ti-o imaginezi inainte.

In aceasta vesela stare de libertate interioara vei experimenta usurinta in impartasirea iubirii si intimitatii neconditionate cu ceilalti si cu partenerul tau.

Acest seminar va reflecta problemele relatiilor noastre si cum sa relationam cu ceilalti si vei fi sustinut sa iti descoperi adevarul interior si starea de incredere

Vom lucra cu unprocesul individual pentru a recunoaste tiparele de co-dependenta, centrarea, meditatie si exercitii legate de intimidate pentru a ne deschide iubirii in noi moduri, mai sanatoase.

Spersa este terapeut si discipol al lui Osho din 1984 si este fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg – „Body and Soul“.

Între 2002 si 2007 a locuit ca si rezident în cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat ca si membru al Echipei de Terapeusi Osho din 2003. A facilitat workshopuri precum “Deschiderea catre Inima“, „Deschiderea catre Sentimente“, „Deschiderea catre Atingere“, „Deschiderea catre Intimitate”, Înflorirea Senzualitatii:, Focul Iubirii, Dincolo de Frica de Intimitate, Animus si Anima, Iubirea Vindeca Trecutul, Celebrarea lui Shiva si Shakti, „Dans intre Senzualitate, Iubire si Meditatie”

Pe parcursul sederii ei in Romania Spersa va oferi si sesiuni individuale. Poti avea o sesiune individuala cu Spersa si poti sa ai suportul ei direct si adaptat exact situatiei tale. Poti sa fii tu insuti(insati) fara sa ai teama de a fi judecat(a) de cineva din exterior, sa te deschizi si sa fii vulnerabil(a) pentru a gasi resursele pentru vindecare in interior. Poti incerca Vindecare Energetica, Dinamica Relationala sau Masaj Holistic. Durata este de aproximativ 1 ora  iar costul este de 70 Eur.

Mai multe detalii despre Spersa poti citi accesand site-ul ei www.spersa.org

Investitie in tine: 180 EUR. ( sau 835 ron). Se plateste avans de 350 ron pentru a te inscrie efectiv la seminar. Inscrierea ta devine efectiva numai in momentul platii avansului si completarii Formularului de Inscriere. Avansul se plateste pana pe data de 1 septembrie 2012 in cont sau cash. Contributia acopera cursul, pauzele de cafea si materialele de training. Pauzele de masa NU sunt incluse. Citeste mai jos!

Cazarea:  20 ron/ noapte daca dormi in piramida pe saltea. Sau 30 ron/ noapte daca dormi pe saltea/pat intr-una din camere. ( Sunt 3 camere a cate 3-4 paturi/saltele) E  nevoie sa-ti aduci singur lenjeria de pat si ce mai ai nevoie( izopren, sac de dormit).

Mesele: Avem 3 mese/zi plus 2-3 pauze de ceai/cafea/fructe.  Cost aproximativ: 50-60 ron/zi.  Total cele 3 zile: 150-180 ron.

Locatie: SNAGOV- sat Ciofliceni, strada Voievod Menumorut nr. 11. ATENTIE : din sat Ciofliceni se ia la Dreapta pe str. Alexandru Ioan Cuza. Cladirea e o casa cu acoperis in forma de ‘piramida’. Te rugam se ne suni ca sa-ti dam detalii daca nu reusesti usor! HARTA aici: https://maps.google.ro/maps?q=ciofliceni&hl=ro&hnear=Snagov%2C+Ilfov&t=m&z=13&vpsrc=0

Program: 13 septembrie 18:30-21:30

14 – 15 septembrie   8:30- 22.30 ( cu pauza de masa de 1 h. si jumatate si pauze de cafea)

16 septembrie 8:30 – 18:00

Durata seminarului este de 3 zile si jumatate.  Se asigura traducerea din engleza in romana.

Inscriere si detalii:  Rashmi Lia  events@zorbabuddha.ro  tel. 0744 317 480   sau  Cristian Veet  tel. 0722.519.299

Link descriere curs – http://www.zorbabuddha.ro/blog/2012/08/iubire-si-libertate-calea-spre-intimitate-autentica/

  Cine organizeaza:

ZORBA BUDDHA – transformare personala si spirituala

-say YES to Life-

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Iubire si Libertate – calea spre intimitatea autentica cu Spersa Kreis, 13 – 16 septembrie 2012”

Lasa un comentariu