Invitatie la al 3 lea atelier de BIODANZA – “Dansul vietii”, 22 – 23 Septembrie 2012

Aug 28, 2012 1 Comment by

Te invit impreuna cu RODO DIAZ cu inima deschisa si cu mare bucurie la cel de-al 3 lea atelier de Biodanza-” Dansul vietii” in zilele de 22-23 septembrie, la Casa Steiner, intre orele 10-17.

Rodo este deosebit de incintat sa revina in Romania, la voi, la Bucuresti!

Ai avut motive sa lipsesti de la primele noastre intilniri , dar acum, poate, e momentul potrivit sa ni te alaturi, sa te cunosti pe TINE mai bine prin intermediul dansului, a muzicii si intilnind oamenii de care ai nevoie ca sa evoluezi. Ca sa-ti reamintesti cine esti TU cu adevarat!

Biodanza este o poarta deschisa catre eternitate;este o metoda de conectare la Sine , de impartasire a frumusetii si bucuriei care salasluiesc in TINE. Si totul e dovedit stiintific de catre Rolando Toro, intemeietorul sistemului in anii ’60. ( vezi si pe www.facebook.com/biodanza.romania)

Prin Vivencia, ( trairea in Aici si Acum) este valorificat la maximum imensul potential genetic uman prin cresterea si constientizarea vitalitatii, creativitatii si afectivitatii.

Hai, da-ti voie sa aflii cine esti! Hai, danseaza-ti viata! te vei simti minunat!

Te astept sa te inscrii pina pe 18 septembrie( avans 10 euro); si poti sa ma si suni daca vrei: 0723.245.046

CURSURI

Un raspuns pentru “Invitatie la al 3 lea atelier de BIODANZA – “Dansul vietii”, 22 – 23 Septembrie 2012”

  1. Ioana says:

    minunat!
    am trecut anul acesta prin experienta biodanza (cu alt instructor) si ma bucur ca se organizeaza un atelier in septembrie.
    cum se face inscrierea?

Lasa un comentariu