Invitatie eveniment Prof.Reuven Or la galeria de arta Artmark, 24 august 2012

Aug 16, 2012 No Comments by

Director al Departamentului de Transplant Medular si Imu­noterapie al Spitalului Univer­sitar Hadassah Jerusalem, Prof. dr. Reuven Or va sustine vineri, 24 august 2012, orele 16.00 – 19.00, in cadrul galeriei de arta Artmark, workshop-ul interactiv dedicat in exclusivitate specialistilor oncologi romani “ Tratamente Inovative in Oncologie prin Imunoterapie si Pluristem” .

In ideea consolidarii cola­borarii Hadassah Medical Center cu medicii oncologi din Romania acest eveniment este primul dintr-o serie de evenimente lunare organizate de American Medical Center – reprezentant al acestei clinici in Romania – ce vor avea ca scop un schimb de experienta si de informatii cat mai amplu si mai deschis cu toti medicii romani

Medicii din Departamentul de Transplant Medular al Institutului Clinic Fundeni au efectuat in luna octombrie 2010, in premiera nationala, primul transplant medular pentru un copil cu beta-thalassemie majora. Interventia a fost un adevarat succes, colectivul roman de medici beneficiind de sprijinul reputatului specialist Prof. dr. Reuven Or.

Workshop-ul va fi urmat de un cocktail in cadrul galeriei.

RSVP ev4a.romania@gmail.com si 0722239097

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Invitatie eveniment Prof.Reuven Or la galeria de arta Artmark, 24 august 2012”

Lasa un comentariu