ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC – Ediţia a II-a, 9 Noiembrie 2012, București, Hotel Ibis Nord

Oct 30, 2012 No Comments by

Mastermind Communications organizează a doua ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 9-10 noiembrie la Bucureşti. Vom avea şi mai multe exerciţii şi surprize pentru voi. Mulţumim celor care au apreciat prima ediţie şi ne-au recomandat prietenilor!

Cercetările arată că oamenii se tem mai mult de vorbitul în public decât de moarte! Adică, unii mai degrabă ar muri decât să vorbească în fața a sute de oameni. Învingeți-vă frica și veniți la Cursul de Vorbire și Prezentare în Public!

Scopul cursului este de a vă ajuta să vă învingeți tracul, să pregătiți un speech și să vorbiți în fața unei mulțimi astfel încât să convingeți! Vom aborda atât componentele oratorice cât și livrarea unor prezentări de afaceri prin folosirea computerului, flipchartului și altor elemente de susținere a prezentării. Ne dorim ca după acest curs să puteți crea o prezentare de succes și care să creeze impactul scontat de voi!

Sunt așteptați participanți din orice domeniu sau sferă de activitate, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de a vorbi și a face prezentări în public. Așadar, dacă lucrezi în vânzări sau resurse umane, ești om de comunicare sau marketing, lucrezi într-o companie care îți cere să expui proiecte în public, ești nou manager sau pur și simplu pasionat de a vorbi oamenilor și a face prezentări, te așteptăm cu drag la acest curs.

Iată despre ce vom discuta la curs:
– Elemente introductive ale teoriei comunicării
– Cum pregătim o prezentare? Calibrarea elementelor esențiale: timp, loc, subiect/mesaj, public, voce, accesorii
– Mesajul: Cum adaptăm un speech pentru publicul țintă?
– Livrarea prezentării. Tehnici de oratorie. Cum răspundem provocărilor din public?
– Tehnici de pregătire a inflexiunii vocii. Cum marcăm punctele importante din alocuțiune?
– Acuratețea mesajelor și distorsionarea înțelesului mesajului
– Limbajul trupului în prezentările publice și de business.
– Folosirea accesoriilor în prezentare: ustensile, echipamente audio și video.
– Închiderea unei prezentări. Evaluarea efectelor.

La final veți susține o prezentare în fața colegilor de seminar, această parte practică fiind de obicei cea mai savurată de participanți! Astfel, s-ar putea să vă fie de folos să aduceți laptopul propriu sau alte terminale de pe care să rulați o prezentare în PPT, dacă doriți.

Seminarul ține 2 zile, timp de 8 ore pe zi. Investiția totală 980 de lei + TVA / persoană. Pachetul include accesul la curs și suportul teoretic, un Certificat de Participare, pauzele de masă și de cafea și posibilitatea înscrierii în Clubul Vinului – Masterwine.

Participarea se face prin completarea formularului cerut de la companie și achitarea contravalorii cursului până pe 7 noiembrie 2012.

Cursul e susținut de Mihai Mătieș, Directorul Mastermind Communications. El este dublu licențiat în Jurnalism & Științele Comunicării și, respectiv, Drept. Deține un Master (MA) în Relații Internaționale și o altă Diplomă în Afaceri Europene. De asemenea, a urmat și cursuri intensive la International School of Protocol and Diplomacy din Bruxelles.

Pentru înscriere și detalii:
Lavinia Andronache
landronache@mastermindcom.ro
Tel. 0371-390986
GSM. 0735-911107
Tel./Fax. 021-4230702

 

CURSURI
Nici un raspuns pentru “ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC – Ediţia a II-a, 9 Noiembrie 2012, București, Hotel Ibis Nord”

Lasa un comentariu