Integrarea Femininului – Workshop de feminitate 2 – 5 august 2012 Mamaia cu Shashi Solluna (Thailanda)

Iul 13, 2012 No Comments by

Vara aceasta in spatiul fermecator si plin de vindecare a Marii am pregatit o alta intalnire de Femei. Te asteptam si pe tine sa combinam vacanta cu intalnirea cu noi insine!

Inscrierile se fac pana in 20 iulie 2012 cu plata unui avans de 50 de euro.

Exprimarea noastra ca femei a fost conditionata de locul si cultura in care ne-am nascut, de familia in care am crescut, de modelele feminine pe care le-am absorbit in noi, practic de ce ni s-a spus ca e bine sa fim, sa facem, sa ne exprimam  ca si Femei, de experientele pe care le-am avut cu barbatii.

Aceste lucruri au intrat adanc in noi si am invatat san e exprimam doar in anumite feluri: suntem Femei care ne exprimam cu multa gratie, suntem femei care ne exprimam forta si determinarea, suntem femei care suntem sensibile si vulnerabile, suntem femei care ne exprimam prin timiditate si frica, suntem femei care ne exprimam seductia si senzualitatea usor, suntem femei cu apetit sexual dezvoltat, suntem femei care invaluim ce atimgem cu multa iubire si grija…

Multora dintre noi ne este mai usor sa ne exprimam doar printr-un singur fel de a fi: suntem fie gratioase, fie puternice, fie vulnerabile, fie senzuale. Exista in noi aceasta dualitatea, fie asa, fie asa. Cand vedem alte femei exprimandu-se in feluri de-a fi care noua nu ne sunt confortabile, ne simtim inconfortabile, intimidate si incepem sa le judecam sau sa nu avem rabdare cu ele. Am vrea sa fim si altfel dar nu stim cum sa ne dezvoltam.

Feminitatea inseamna sa integram armonios in noi cat mai multe feluri de exprimare ale energiei feminine.

In interiorul fiecarei femei se afla o Zeita care traieste viata din plin, danseaza cu bucurie, isi exprima cu incredere propriul adevar, iubeste cu pasiune si ii inspira pe cei din jur. O Zeita este o femeie care a integrat armonios energia feminina.

De multe ori insa, limitarile si conditionarile impuse de parinti si de societate sau experientele negative traite ne fac sa ne ascundem in spatele unor masti si ne impiedica sa ne manifestam intregul potential. De aceea va invitam la o calatorie interioara, pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a invata cum sa aducem la lumina iubirea si frumusetea, bucuria de viata si energia din inimile si corpurile noastre.

La acest curs vom explora Energia feminine si felurile in care se exprima: senzuala, iubitoare, salbatica, puternica, prezenta si vom face exercitii prin care le vom integra Armonios in noi. Fiecare din noi exprima feminitatea in felul ei si ne vom sustine sa invatam una de la alta si alte feluri.

Vom folosi vechile practici taoiste, combinate cu elemente de Tantra, dans si meditatie, pentru a ne Descoperi si lasa sa se exprime Bucuria, forta si frumusetea energiei feminine. Cursul se va adapta si va raspunde nevoilor fiecarei participante. Dimineata la Rasarit de soare vom face gimnastica pe plaja de curatare energetica.

Scopul este sa ne reconectam cu energia feminina si sa-i permitem sa curga liber, sa dobandim incredere in puterea noastra, sa renuntam la mastile menite sa ne protejeze pentru a ne dezvalui adevarata frumusete. Astfel vom putea sa ne manifestam din plin creativitatea si vitalitatea si totodata sa cream relatii intense si profunde cu partenerii nostri.

Beneficiul participarii la un grup de femei este ca intr-un mediu de incredere se trezeste in noi energia noastra naturala si vie.

Bonus in functie de interesul participantelor Shashi poate sa ne invete Belly dancing cu elemente de dans erotic, pe care sa-l folosim in dormitor :)

Cursul va fi sustinut de Shashi Solluna, instructor in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia si sanyassin Osho. Shashi tine cursuri de qigong, respiratie, nutritie, practici sexuale si vindecare. In prezent conduce statiunea The Sanctuary din sudul Thailandei (www.thesanctuarythailand.com). Mai multe detalii despre Shashi gasiti la adresa www.taospiral.com.

Data:  Incepem in 2 august ora 18:00 pana duminica 5 august. In data de 5 august ne vom intalni cu grupul de barbati Let’s Get real care se desfasoara in acelasi timp, pentru a aduce vindecare intre principiul feminin si masculin, si a ne lasa vazuti fara masti, fara protectii. Vom celebra bucuria de Viata impreuna.

Investitie: 620 RON;

Plata avansului se face prin virament in cont RO23INGB0000999902397464 deschis la ING Floreasca, titular cont: Lia Bolte

Cazarea se poate face la Hotel Alcor in camere duble: 88 ron/noapte/camera  dubla cu mic dejun inclus.

Locatie: La mare la soare: statiunea Mamaia hotel Alcor,
Inscrieri: Lia Bolte, lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480

Pentru mai multe detalii click aici.

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Integrarea Femininului – Workshop de feminitate 2 – 5 august 2012 Mamaia cu Shashi Solluna (Thailanda)”

Lasa un comentariu