Initiere in protectia energetica, 27 Martie 2013

Mar 19, 2013 No Comments by

Avem tendinta de a vorbi mult despre atacuri, de vraji, blesteme, facaturi,atacuri energetice si psihice dar in insenta nu stim nimic despre toate acestea. Ce sunt ele? Cum functioneaza? Cine sunt persoanele care fac aceste lucruri? Cand si cum pot fi indepartate, cand revin ele? Cum ne putem proteja real impotriva lor? Cat de puternice pot fi? Cum ne putem da seama daca avem sau nu farmece facute? Cum sa ne protejam casa si membrii familiei de atacurile energetice?

Multi oameni,din cauza unei nesanatati sufletesti, au recurs si recurg la fel si fel de modalitati diabolice pentru a face rau seamanului sau,fratelui sau! Si atunci se intampla sa auzim de : cununii legate,de sanatate innodata, de spor furat sau legat,de trimiteri pe animale,de argint viu, de sterilitate,de moarte si cate si mai cate.Si pentru ca exista o lume intreaga in spatele lor tot asa exista o lume intreaga in fata lor, in dezlegare si protectie. In acest curs veti invata elementele cele mai importante in protectia energetica si psihica. Veti invata folosirea simbolurilor magice in ritualul de protectie, tehnici de protectie antimalefica cu ajutorul cristalelor, plantelor, elementelor magice,tehnici populare si shamanice de protectie, elemente de numerologie in protectie si altele. Din toate putem invata si ne putem creea propriul nostru ritual si spatiu de lumina peste care nimic sa nu poate intra. Va asteapta la curs detaliile ce construiesc intregul.

Este bine sa aveti cu dvs la curs un cristal- cuart de stanca,ochi de tigru sau ametist- ca pandant sau care sa poata fi purtat. Cursul este intensiv si se desfasoara pe durata a 5 ore.

  • Str. Negustori Nr 14 – Bucuresti
  • miercuri 27 martie 2013 5:30
  • Taxa de înscriere: 200 lei/persoană
  • Lector: Doru Bem

Cursul se va mai relua in luna Noiembrie.

Pentru ocuparea locului in cadrul cursurilor ORDO contactati-ne prin email sau telefon.

Rezervarea reprezinta achitarea unei sume de 60 ron, din cei 200, ce nu mai poate fi restituita in cazul retragerii.

La curs se achita diferenta.

http://www.ordo.ro/despre-cursuri/initiere-in-protectia-energetica/

http://www.ordo.ro/sesiuni-cursuri/initiere-in-protectia-energetica-3/

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Initiere in protectia energetica, 27 Martie 2013”

Lasa un comentariu