“Informatia inseamna Putere” – SEMINARII – ORIENTAL FEST – ROMANIA – 17 Mai 2013 – cu MARIO KIRLIS & MATIAS HAZRUM

Mai 08, 2013 No Comments by

Seminariile din cadrul evenimentului ORIENTAL FEST sunt special concepute, si se adreseaza in egala masura, atat celor ce doresc sa se perfectioneze in interpretarea muzicii orientale (voce, percutie, clapa sau alte intrumente orientale), cat si dansatoarelor – care vor sa acceseze un alt nivel informational, necesar unei bune interpretari artistice.

1. “RITMURI ORIENTALE” – 17 May 2013

** Istoric
** Structura
** Notatii muzicale
** Modalitati de interpretare

11

Prezentarea teoretica a ritmurilor va fi facuta de Maestrul Mario Kirlis, iar exemplificarea practica de catre percutionistul Matias Hazrum.

INEDIT!!!!

** Cei interesati de latura muzicala, vor primi informatii sfaturi utile, direct de la Matias Hazrum, si vor avea ocazia sa exerseze impreuna cu el, tehnica de percutie si diferite moduri de interpretare a ritmurilor prezentate.

** Pe partea de dans, participantele invitate din cadrul seminarului vor avea posibilitatea de a prezenta alaturi de cei doi maestri, modalitati de interpretare in dans, a ritmurilor exemplificate.
Veti avea astfel, ocazia extraordinara, de a invata de la toate maestrele internationale, ce vor participa in cadrul acestor seminarii.

2. “DESCOPERA STRUCTURA RITMICA SI MELODICA A COMPOZITIILOR MAESTRULUI MARIO KIRLIS” – 17 May 2013

** In cadrul acestui seminar, ce va fi tinut in premiera, in Romania, va fi facuta o prezentare teoretica si practica a celor mai importante compozitii muzicale ale Maestrului Mario Kirlis – o experienta extraordinara, atat pentru cei interesati de latura muzicala, cat si pentru dansatoarele sau dansatorii ce doresc sa se perfectioneze, si sa interpreteze la un alt nivel temele marelui compozitor.

** Fiecare tema muzicala va fi analizata din punct de vedere a structurii ritmice si melodice, ulterior fiind exemplificata LIVE de catre orchestra.

** Ne vom bucura din plin de aceste momente unice, cand vom avea ocazia sa ascultam capodoperele muzicale – atat de indragite si utilizate de dansatorii din intreaga lume – interpretate chiar de marele Maestru!!

112

3. “TOTUL DESPRE BALADI” – 17 May 2013

** Un seminar inedit, ce va fi tinut deasemeni in premiera in Romania, si care va oferi informatii de o importanta majora, celor interesati sa studieze mai in profunzime si sa descopere toate secretele Baladi-ului!!

** Clasificarea si structura Baladi-ului (ritmica si melodica)
** Progresia Baladi-ului
** Baladi improvizat vs Baladi coregrafie
** Baladi Live vs Baladi inregistrat
** Interactiunea si modul de comunicare dintre dansatoare si orchestra live

** Participantele din cadrul seminarului vor avea ocazia sa danseze alaturi de orchestra, pe frumoasele baladi-uri ale Maestrului Mario Kirlis, in cadrul exemplificarilor practice.

www.academie-dans-oriental.com

https://www.facebook.com/events/516233141720566/?ref=3

CURSURI
Nici un raspuns pentru ““Informatia inseamna Putere” – SEMINARII – ORIENTAL FEST – ROMANIA – 17 Mai 2013 – cu MARIO KIRLIS & MATIAS HAZRUM”

Lasa un comentariu