In inima unui barbat (1) – workshop dedicat femeilor pe 16 feb cu Veet Cristian

Feb 12, 2013 No Comments by

Te intrebi de ce barbatii sunt insensibili si reci? De ce nu-si arata emotiile/sentimentele?

De ce un barbat te doreste fizic in primul rand si parca numai la asta se gandeste? Iar tu iti doresti parca mai mult inainte de…

De ce un barbat e focusat in principal pe cariera si succes profesional si, de multe ori uita de relatie? Iar pe tine te preocupa mai mult timpul de calitate petrecut impreuna, intimitatea in relatie.

Te intrebi poate de ce barbatii sunt asa grabiti in pat?  In timp ce tu vrei ca el sa aiba mai multa rabdare…

Ei bine nu e nimic nou sub soare. Stiinta veche taoista si tantrica ne raspunde cu usurinta la toate aceste diferente. Secretul sta in intelegerea a felului cum functioneaza Polaritatile masculin-feminine. Vei vedea o abordare inovativa ce imbina Secrete Taoiste impreuna cu cele mai noi descoperiri din neurostiinta si psihologie pozitiva. Taoistii stiau cum sa se imbine „focul” (masculinul) cu „apa” (femininul) in asa fel incat sa se creeze Armonia Yin-Yang.

Participarea la workshop e utila:

–      Inveti secretele comunicarii din inima – descoperind care sunt diferentele dintre creierul masculin si cel feminin, de ce genereaza conflicte si cum le putem depasi.

–      Patrunzi secretele polaritatii–pentru o crestere a atractiei fata de barbatul dorit.

–      Vei invata metode simple de conectare la propria ta feminitate si stralucire. Si, in felul asta, sa-ti schimbi atitudinea interioara si comportamentul ca sa fii in acord cu energia ta feminina in intalnirea cu barbatul.

–      Vei invata tehnici taoiste/tantrice de cultivare a energiei vitale feminine.

–      Conectarea cu alte femei intr-un spatiu de autenticitate este foarte binefacatoare si revitalizanta (dincolo de mastile afisate si competitia in relatii obisnuite cu alte femei)

Si totusi, de ce un workshop pentru femei facilitat de un barbat?

Dupa workshopul din luna ianurie dedicat echilibrului feminine-masculin, mi-a venit ideea de a lansa acest program in mod special pentru femei dar deschis in acelasi timp si barbatilor care considera util acest workshop. (Eu unul as veni cu siguranta).

In primul rand pt ca, am observat din experienta in mai multe relatii si interactiuni cu  femei, ca exista cateva ingrijorari imediate legate de  „diferenta” dintre creierul unui barbat fata de cel al unei femei. Si , hai sa fim deschisi!? E altfel cand toate aceste „secrete” vin de la un barbat.

Despre Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este–Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P.  Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro .

Unde? Bucuresti. Locatia va fi anuntata la inscriere.

Contributie: 180 ron.

Program: 9:00-18:00 ( se poate prelungi cu inca 30’

Inscriere: cristiancoach@skymind.ro . Se face prin plata unui avans de 100 ron pana marti 12 feb!  Cristian Veet – 0722.519.299.

150 ron daca platesti integral pana pe 9 feb!

Ca si metoda. Va fi o imbinare intre exercitii practice impreuna cu sesiuni de sharing si intrebari. Metoda experientiala ce include miscare, dans, tehnici ce includ explorarea polaritatilor feminin-masculine, tehnici taoiste si tantrice, metode de meditatie activa Osho, precum si metode de coaching.

Exemplu de cum poti schimba ‚o poveste veche’ intr-una constienta. Atunci cand te intalnesti cu el la o iesire in ‚oras’ – il vezi/simti prins in ganduri si preocupat sau atitudinea lui e ‚prea’ rationala. Parca nu te simte si nici nu traieste ‚emotia momentului’ . Parca nu e prezent. Ce nu faci atunci? …simplu…NU te iriti cazand intr-o stare emotionala proasta. NU incepi sa te iei de el, sa-l critici cumva. NU te razbuni incepand sa faci si tu lafel. Dar ce faci? Il intrebi cum se simte? Sa-ti spuna cum i-a fost ziua…?/ Il intrebi daca ar avea nevoie de ceva de la tine ca sa fie (si) mai relaxat? Bineintels pe scurt- Te conectezi la propria Feminitate si radiezi Relaxare, Frumusete si Flow… Cu siguranta el va simti…si apoi, sera va fi traznet….Vei primi cu mult mai mult decat credeai initial…

Si daca te inscrii si platesti integral pana MARTI 5 feb. (ora 12:00 A.M.) platesti doar 120 ron.

CURSURI
Nici un raspuns pentru “In inima unui barbat (1) – workshop dedicat femeilor pe 16 feb cu Veet Cristian”

Lasa un comentariu