FIINȚĂ DEPLINĂ, CORP ÎNTREG Împreună cu Master Yu și Camie 11 Septembrie 2012, București 23 Septembrie 2012, Târgu Mureș

Iul 27, 2012 No Comments by

 

Integrarea corpului și a minții prin instruirea copiilor și a adolescenților în cadrul unui program aplicat

În Septembrie, Master Jae – Sheen Yu se reîntoarce în Romania pentru a ne împărtăși din cunoașterea și înțelepciunea sa.

Acest atelier se adresează copiilor de școală, de toate vârstele, care trec prin diferite provocări și dificultăți în care au nevoie de sprijin și îndrumare, au diferite probleme de sănătate sau, pur și simplu, vor să învețe mai multe despre viață și cum să facă față oricăror situații.

Un rol greu în viață este acela de a fi părinte și mai ales este greu să fii un părinte bun. Toți părinții își doresc să fie cei mai buni pentru copiii lor și fac tot ceea ce le stă în putere pentru a reuși acest lucru.

Noi vrem să îi învățăm pe copiii noștri cât mai multe lucruri, dar uităm că și noi putem învață de la ei. Știm să spunem povești copiilor, dar și copiii ne spun nouă povești pe care uneori nu avem timp să le ascultăm si pe care de cele mai multe ori nu le luăm în seamă.

În cadrul atelierului de Sundao încercăm să găsim povestea fiecărui copil, să o ascultăm, să ținem cont de ea și să o valorificăm.

Dragostea și înțelepciunea se descoperă la orice vârstă. Important este să îți deschizi sufletul și lucrurile bune vin spre tine.

În timpul acestui seminar li se oferă copiilor, posibilitatea ca prin intermediul unor exerciții și mișcări conștiente, să elibereze gândurile, credințele și judecățile, care îi împiedică să se exprime liber. Vor învăța să-și folosească pe deplin simțurile, mintea și talentul, încurajându-i să comunice clar și liber ceea ce simt, cred sau înțeleg, să trăiască astfel în momentul prezent, „ACUM”.

De asemenea sub îndrumarea plină de iubire a lui Master Yu, copiii vor învăța cum să respire corect pentru a putea apoi să înlăture stresul, tensiunea și durerea. Mai mult, vor primi o orientare precisă, astfel încât vor reuși să se concentreze mai bine, să-și echilibreze cele două emisfere ale creierului, să-și îmbunătățească comunicarea, pentru a trăi o viață plenară și conștientă.

În acest program copiii vor practica:

  • 10 – 15 minute exerciții de încălzire și relaxare pentru a îi aduce în momentul „Acum”
  • 15 – 30 minute mișcări ușoare de coordonare cinetică, care ajută la dezvoltarea concentrării și a echilibării emisferelor
  • 10 – 15 minute exerciții de respirație și sensibilizare a corpului; ajută la eliberarea de stres, tensiune, durere, tulburări energetice cum ar fi alergii și alte probleme de sănătate
  • 30 – 40 minute exerciții interactive pentru a învăță comunicarea cu iubire și bunătate; încurajarea pentru exprimare liberă și clară
  • 20 – 25 minute relaxare ghidată, urmată de momente de împărtășire și exprimare onestă și cu blândețe a trăirilor și nevoilor

Beneficiile acestui program aplicat de instruire îmbunătățesc capacitatea academică a copiilor și le consolidează bogăția interioară, ajutând la:

  • Reducerea stresului
  • Creșterea și armonizarea energiei
  • Înbunătățirea capacității de concentrare
  • Îmbunătățirea întregii capacități de învățare
  • O centrare și echilibrare mai bună

Impresii ale educatorilor si profesorilor:

„Acestea sunt niște activități perfecte în perioade de tranziție. Copiii se liniștesc și sunt pregătiți să învețe lucruri noi despre întreaga lume.”

„Conceptele din spatele programului m-au ajutat să-mi înțeleg elevii mult mai clar; este ca și cum îi privesc cu niște ochi noi, ceea ce mă ajută să le răspund propriilor nevoilor într-un mod mult mai eficient.”

„Noi practicăm puțin din acest program, iar mulți elevi scriu și citesc mult mai ușor. Este incredibil!”

DESPRE MASTER YU

Master Yu este un maestru învățător și vindecător, născut în Coreea de Sud, ce ne inspiră prin vorbele sale și ne antrenează pentru viață. Este cofondator al școlii “Whole Body, Whole Person”, dedicată educării copiilor pentru viață. După mulți ani de lucru a creat o metodă revoluționară de vindecare și meditație, ce oferă o soluție practică de vindecare spontană și de transformare a conștiinței oamenilor, societății și planetei, utilizând un sistem de respirație conștientă prin observare atentă și meditație ghidată.

Această metodă ajută oamenii să identifice și să elibereze rapid gândurile și emoțiile care îi sabotează și care sunt înrădăcinate în memoria celulară a corpului, putând astfel să transforme suferințele și neînțelegerile într-o stare de bine, bucurie și împlinire.

Master Yu călătorește în toată lumea, oferind seminarii de meditație, sesiuni de vindecare, circuite de studiu şi programe de retreat, pentru adulți, copii și diferite organizații. Prin munca sa, a îndrumat şi ajutat mii de persoane în procesul lor spiritual de creştere și transformare, pentru a trăi sănătoși și conștienți. Sesiunile individuale, seminariile de vindecare și de meditație îi ajută pe oameni să nu se mai identifice cu mintea orientată spre ego și, astfel, să își asume riscul de a trăi din plin și fără frică. Trăiește în Scottsdale, Arizona, SUA.

DESPRE CAMIE

Camelia Cioba s-a născut în Reghin, judeţul Mureş, practică Sundao de 4 ani şi este cofondator al școlii “Whole Body, Whole Person”. A crescut într-o familie în care i s-a transmis un mod corect şi sănătos de a trăi viaţa, copilărind într-o zonă în care natura îţi urează bun venit în fiecare moment. A urmat cursurile şi programele de retreat găzduite şi îndrumate de Master Yu, în Korea, SUA sau Italia. Este educatoare Waldorf de 5 ani şi a lucrat atât cu copiii de grădiniţă, cât şi cu cei de şcoală. In fiecare an organizează tabere de vară pentru copii în diverse zone ale României. In cadrul acestor tabere copiii, cu vârste între 8 şi 17 ani, învaţă despre tradiţiile zonei şi despre reconectarea cu natura, fac drumeţii, participă la discuţii pe diverse teme de interes pentru viaţa lor, sunt încurajaţi să se exprime liber şi să vorbească deschis despre orice lucru care îi preocupă.

Programul de desfășurare este următorul:

 București

11 Septembrie – între orele 10.00 – 12.00, pentru copiii cu vârsta între   6 – 10 ani

 – între orele 15.00 – 17.00, pentru copiii cu vârsta între 11 – 17 ani

 

Târgu Mureș

23 Septembrie –  între orele 10.00 – 12.00, pentru copiii cu vârsta între   6 – 10 ani

 – între orele 15.00 – 17.00, pentru copiii cu vârsta între 11 – 17 ani

 

             

TAXA DE PARTICIPARE: 30 euro

 LOCAȚIA:

București: Strada Vișinilor, nr. 17, sector 2 (Zona Hala Traian)

Tărgu Mureș: Va fi anunață ulterior

PENTRU INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERE

Camelia Cioba – email: camelia.cioba@sundao.ro; Tel: 0729.203.525

Andreea Șerbănescu – email: andreea.serbanescu@sundao.ro; Tel: 0723.227.332

Mai multe informații despre Sundao pe: www.sundao.ro, www.sundao.com și www.floarea-vietii.ro

 

CURSURI
Nici un raspuns pentru “FIINȚĂ DEPLINĂ, CORP ÎNTREG Împreună cu Master Yu și Camie 11 Septembrie 2012, București 23 Septembrie 2012, Târgu Mureș”

Lasa un comentariu