“Fiecare floare este un suflet deschizandu-se catre natura.” Gerald De Nerval

Feb 26, 2014 No Comments by

In fiecare an, dupa fiecare iarna, vine momentul in care trebuie sa ne bucuram si sa ne “deschidem” sufletele sa primim si sa daruim mai multa caldura, mai multe zambete si cat mai multe flori! Primavara ne invadeaza alaturi de cel mai puternic aliat al ei “Sarbatoarea Martisorului” si ne invita sa admiram explozia culorilor pastelate, aromele si frumusetea florilor pe care le oferim alaturi de cele mai nobile afecte prezentelor feminine din viata nostra: iubire, admiratie, respect, simpatie, prietenie, dar mai ales bucurie!

Deja cunoastem faptul ca detaliile sunt extreme de importante, iar domeniul floral nu face exceptie, a devenit o arta. Suntem fermecati de buchetele de flori care urmeaza reguli estetice, un stil, simbolistica, o structura cromatica si care ne starnesc invidia pentru ca, cine nu isi doreste sa cunoasca aceste taine si sa le poata folosi pentru a-i impresiona pe cei dragi? E uimitor felul in care un buchet de flori perfect aranjat poate sa smulga un zambet larg sau un gest de bucurie, cum un aranjament floral poate sa insufleteasca si sa dea viata spatiului ambiental.

Pentru ca echipa noastra, ATELIERELE ILBAH (www.ateliereleilbah.ro), a inteles importanta vitala a florilor si mesajul pe care il transmit si pentru ca suntem promotori ai conceptului de frumos in toate ipostazele sale, am creat, continuat si dezvoltat, cu succes am declara noi, cursul de Decorator Floral.  Suntem mandri si onorati de prezenta trainer-ilor nostri cu o bogata experienta in domeniu, Cristina Popovici si Sanda Lazur (Lector Curs Ikebana), si extrem de incantati sa observam rezultatele cursantilor nostri care, cu fiecare zi, invata inca un secret din marea arta a aranjamentelor florale. Ne dorim sa  va transmitem si voua aprecierea noastra sincera pentru acest domeniu, sa va cucerim cu ale noastre creatii si aranjamente si va dam impulsul de care aveti nevoie pentru a incerca sa cunoasteti, sa invatati si in final sa stapaniti domeniul decoratiunilor florale!

Durata acestui curs este de 10 saptamani – respectiv 2 luni si jumatate –  2 sedinte/saptamana a cate 2,5h fiecare sedinta + 4 sedinte BONUS – in total 24 sedinte. In principiu zilele de desfasurare a sedintelor de curs sunt in timpul saptamanii in zile consecutive. In ceea ce priveste programul, ele vor fi in partea a 2-a a zilei (after work – 18:00 / 18:30).

Atat prima sedinta cat si examenul nu fac parte din cele 24 de sedinte alocate strict domeniului studiat. Aceasta prima sedinta, fiind dedicata formalitatilor si stabilirii cu exactitate a programului de desfasurare al cursurilor.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de Florar-decorator, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international, diploma cu care va veti putea angaja sau deschide propria afacere.

Atelierele Ilbah va ureaza cu mult drag un inceput de primavara minunat si va asteaptam oricand pentru mai multe informatii pe pagina de  Facebook https://www.facebook.com/pages/Atelierele-ILBAH-Centru-de-calificare-si-formare-profesionala/368017723305562/  si pe pagina site-ului nostru www.ateliereleilbah.ro!

Atelier Ilbah Curs Decorator Floral

CURSURI
Nici un raspuns pentru ““Fiecare floare este un suflet deschizandu-se catre natura.” Gerald De Nerval”

Lasa un comentariu