Dubla certificare in Project management

Noi 01, 2012 No Comments by

Exercitii, exemple practice, prezentari de proiecte reale si construirea unui proiect pe baza documentelor sablon primite = Curs Management de proiect marca PMSolutions 

Va invitam sa participati in perioada 19 – 23 Noiembrie la un curs de Management de proiect 100% interactiv, sustinut de doi dintre cei mai de succes Project Manageri de pe piata romaneasca de consultanta in management .

  • Project Management Basics

Perioada: 19 – 20 Noiembrie 2012

Durata: 2 zile

Descriere: curs de bază, dedicat tuturor celor care lucrează sau care coordonează echipe de proiect şi care trebuie să deprindă atât vocabularul de project management, cât şi noţiuni fundamentale despre: Organizarea proiectelor, Planificare, Monitorizare şi control, Pregătirea unui Plan de Proiect, Managementul Riscului, Raportare şi Managementul Schimbării.

Preţ: 190 Euro + TVA

  • Project Management Practitioner

Descriere curs:curs dedicat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de project management cu notiuni despre: Managementul Riscurilor, Managementul Financiar, Managementul Calitatii, Managementul Schimbarii, Managementul Resurselor Umane, Aspecte Juridice si Comerciale

Durata: 4 zile

Perioada: 19 – 22 Noiembrie 2012

Pretul cursului este de 390 Eur + TVA

  • Project Management Foundation

Perioada: 19 – 23 Noiembrie 2012

Durata: 5 zile + pregătire lucrare scrisă

Descriere: curs dedicat tuturor project managerilor cu experineţă practică, care doresc obţinerea unei certificări formale a cunoştinţelor şi a experienţei lor. Se poate opta pentru certificare IPMA (acest curs este certificat de către APMRo-Asociaţia Project Management România, iar absolvirea sa permite participanţilor înscrierea la examenul de certificare organizat de APMRo-filiala IPMA din România. Costul examenului de certificare nu este inclus în preţul cursului şi trebuie achitat separat către APMRo odată cu înscriere la examenul de certificare)  şi/sau certificare din partea Ministerului Muncii (cursul este certificat şi ca program de formare profesională de către Ministerul Muncii).

Preţ: 490 Euro + TVA

Penru inscrieri pana la data de 10.11.2012 se acorda o reducere de 10%

Cursurile au loc in Bucuresti, la sediul Uzinexport din Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.8, et.1.

Detalii despre cursuri, despre motivele pentru care ar trebui sa participati precum si opinii ale celor care au absolvit acest curs puteti gasi pe site-ul PMSolutions www.pm-solutions.ro sau ne puteti contacta la numarul 210.88.10. Pentru înscrieri şi detalii cu privire la prezentarea cursurilor şi absolvire contactaţi: Ioana Hristea, ioana.hristea@pm-solutions.ro

Trainer-ii PMSolutions – experienţă practică

Cu peste 11 ani de experineţă practică în managementul proiectelor, în implementarea structurilor Project Office şi după instruirea a peste 600 de candidaţi (inclusiv în cadrul unor programe de Master în Project Management), trainer-ii PMSolutions sunt nu numai profesori  cu experienţă, dar şi practicieni de succes:

 

Cătălin Hristea – a susţinut examenele de certificare în Marea Britanie şi este Project Manager certificat de British Computer Society – ISEB. Având peste 11 ani de experienţă în industria IT, Cătălin a condus implementarea unor proiecte complexe, de anvergură naţională. În ultimii 7 ani s-a dedicat carierei de consultant şi a devenit un avocat al performanţei prin project management. Experienţa sa include atât lucrul în companii multinaţionale, cât şi pentru clienţi din sectorul public.

 

Cătălin Tiseac – este primul şi singurul Director de Proiecte certificate IPMA nivel A din România şi absolvent Open University UK. Având o experienţă de peste 21 de ani de lucru în medii publice şi private şi coordonând departamente ale unor mari firme multinaţionale, Cătălin este un project manager format prin experienţă practică. Având experienţă atât în industria IT cât şi în Construcţii şi managementul investiţiilor, Cătălin este şi un trainer talentat, care foloseşte atât exemple personale cât şi exerciţii practice pentru a susţine aspectele teoretice pe care la predă. Cătălin susţine cu succes unul dintre cele mai apreciate cursuri din cadrul programului de Master în Project Management administrat de ASE: metodologia Prince II.

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Dubla certificare in Project management”

Lasa un comentariu