Descopera-ti Darul Unic, Scopul si Prosperitatea 29 iunie, Bucuresti “The Passion Test”

Iun 14, 2012 No Comments by

Passion Test ™  Process iti ofera cea mai simplă, ce mai clară cale de a începe sa ştii ce vrei-prin realizarea clara a persoanei care esti!

Descopera-ti Darul Unic, Scopul si Prosperitatea – 29 iunie, Bucuresti
The Passion Test™

The Passion Test este un sistem care te va ajuta să-ti descoperi misiunea ta în viaţă. Care este scopul tau? Care este destinul tău? Care este lucrul pe care simti ca vrei sa-l faci, indiferent de câte ore aloci?
The Passion Test
este un instrument care te va ajuta să-ti identifici top cinci pasiuni şi sa gasesti drumul spre o viata implinita. Rezultatele sale sunt profunde. Iti va oferi un mod sigur de a-ti prioritiza lucrurile care înseamnă cel mai mult pentru tine. The Passion Test te va ajuta să elimini lucrurile care te distrag.
The Passion Test
process iti cere să –ti explorezi Sinele şi să-l aduci la suprafata, astfel încât sa poti examina si sa clarifici  ceea ce este cu adevărat cel mai important pentru tine. Ceea ce este clar este că a fi aliniat duce la o viata de bucurie, plenitudine şi încântare!

 


Ce spun marii autori motivationali

 “Simplu, clar, puternic. The Passion Test este un instrument remarcabil pentru a obţine claritatea de care  ai nevoie pentru a începe sa-ti traiesti propriile vise.”.
Marci Shimoff, coautor al nr 1 NewYork Cel mai bine vandut bestseller „Supa de pui pentru sufletul femeii” şi „Supa de pu ipentru sufletul mamei”:

 

 “Nu am gasit nici un proces care va va purta la sursa pasiunii dvs . mai rapid, mai uşor, şi cu mult mai distractiv decat The Passion Test”.
Paul Scheele, Preşedintele Learning Strategies Corporation

 

Vreau ca toată lumea să experimenteze Passion Test. Ca un rezultat al practicarii coaching-ului timp de 3 decenii am învăţat că succesul de durată începe cu descoperirea, conectarea la pasiunile tale si perfectionarea lor. Vă rog sa va oferiti darul vieţi ipasionate. ”
Stewart Emery, coautoral Success Built to Last

 

 “Fie că scopul tăude viaţăeste clar sau doresti să fie mai clar, The Passion Test vă oferă un instrument puternic pentru a vă pune pe calea unei vieti mai împlinite si mai complete.  Cu cat sunt mai clare pasiunile tale, cu atat ai mai multe sanse sa le realizezi.

Dr.Pankaj Naram, medic ayurvedic renumit la nivel mondial şi coautoral”Secrets of Natural”

 

The Passion Test te va ajuta să descoperi darul tau unic!

Avand acces la toata cunoasterea si instrumentele prezentate in cadru acestui workshop,vei descoperi:
•Top 5 pasiuni
• Modalitati de a depăşi obstacolele şi provocările care te împiedică să trăieşti viaţa ta ideala. Lucrul cu tiparele limitative
•Cum să iti modifici constiinta prosperitatii
•Formula manifestarii abundenţei şi prosperitatii
•Secretul de a avea o viaţă implinita, semnificativa şi prospera, urmand misiunea personala

 

De ce citesti acest mesaj?

 

Poate doresti o viata mai fericita, mai implinita. Poate ca ai un  sentiment adânc în interior care iti spune ca destinul tau personal este mai mult decat sau poate diferit de ceea ce traiesti acum.  

Intreaba-te daca te simti neimplinit, stresat, frustrat, fara directie si descurajat de viata ta? Ai simtit vreodata ca visele nu vor deveni realitate? Te-ai întrebat vreodată care este scopul vietii tale? Ce esti intr-adevar menit sa faci? De ce eşti aici?

 

Şi, pentru că indiferent de cât de mult ai vrut să alegi pentru pasiunile tale, uneori, acele credinţe vechi şi concepte te-au ingradit, astfel ca vom lucra cu credinţele limitative care te blocheaza sa-ti traiesti pasiunile vietii tale.

 

Ofera-ti darul claritatii

 

Cum ar fi atunci cand in afara identificarii si prioritizarii pasiunilor, ti-ai ingadui sa iei legatura cu intelepciunea si spiritul tau launtric si apoi ai invata cum sa ai incredere in tine si in propria ta creativitate?


Mergi de la „nu ştiu exact ce vreau / la ce sunt bun”  la „ ştiu clar care este cantecul meu interior şi ceea ce vreau să fac, fie la locul de muncă / cariera, fie ca iti pastrezi locul de munca si ca iti creezi plan B / afacere personala .

Ei bine, acest seminar Passion Test va schimba acest lucru pentru tine.
Care dintre noi nu ştie că pasiunea noastră de viaţă este cheia pentru o  viata fericita si implinita? Motivul principal pentru care oamenii nu obţin ceea ce doresc este ca ei nu stiu cevor. “

Conform Oprah Magazine: “Sa-ti urmezi pasiunile nu mai inseamna un lux. Studiile arata ca cei care ating succesul de durata sunt pasionati deceea cefac. Cu toate acestea, 4 din  5 persoane active sunt nefericite, neimplinite si nemultumite. Doar 20% dintre noi trăiesc o viaţă implinita”.

Passion Test ™  Process iti ofera cea mai simplă, ce mai clară cale de a începe sa ştii ce vrei-prin realizarea clara a persoanei care esti!

Aliniaza-te la pasiunile, descopera-ti adevaratul scop in viata si devino tot ceea ce vrei sa fii!

Luminita Oprea este unicul Facilitator din Romania certificate/acreditat pe The Passion Test.
Moderator:

Luminita Oprea este licentiata in comunicare cu un background de peste 15 ani in acest domeniu.

A avut parte de trezire spiritual de la varsta de 22 de ani cand si-a inceput drumul autocunoasterii prin cursurile, formarile si diversele programe de dezvoltare personala pe care le-a urmat.

Moderator in relatiile umane, consilier in dezvoltare personala, autocunoastere si in comunicare relationala, in formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, autor de carti in domeniul responsabilitatii sociale – “Responsabilitatea sociala corporatista – de la teorie la practica” – 2006 si “CSR Vector” – 2011,, trainer autorizat, maestru Reiki, Luminita Oprea isi termina formarea in aceasta vara si in Roata Medicinii (medicina energetica) sub bagheta lui Chris Water.

Certificarea in metoda ThePassion Test™ Facilitor si-a obtinut-o in acest an, la Londra, fiind trainuita personal de Janet Bray Attwood si Chris Attwood. Este singurul Facilitator acreditat pe aceasta metoda, de la noi din tara.

*Formarea in metoda ESPERE® o urmeaza in cadrul centrului Ameneser sub bagheta lui Aleth Naquet (psiholog clinician, DESS în psihologie clinica si psihopatologie la Universitatea din Paris)

Persoana de contact pentru inscrieri sau mai multe detalii:

Raluca Asanache, Mobil: 0751 163 414, Email: raluca.asanache@sbc.com.ro

Daca doriti ca acest workshop sa se faca si in orasul/regiunea dumneavoastra, va rog sa ne scrieti pe adresa mai sus mentionata.

Investitia aferenta este de 150 euro + TVA, la care se aplica o serie de discount-uri, respectiv:

  • Discount 15% din valoarea taxei de participare – cost final de 127.5 euro + TVA/ participant daca va inscrieti pana pe 22 iunie
  • Discount 25%  pentru inscrierea unui grup de cel putin 5 persoane – cost  final de 112.5 euro + TVA/ participant

 

Puteti regasi mai jos un scurt program al seminarului:
Introducere
Principiile trairii unei vieti implinite
Formula magica de a aduce pasiune in vietile noastre
Pasiune vs. Obiective
The Passion Test
MUNCA
Sistemul Natural de Ghidare (7 pasi practici pentru deschidere)
Definirea markerilor
Lucrul cu credintele limitative

*Website-ul va fi lansat in curand

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Descopera-ti Darul Unic, Scopul si Prosperitatea 29 iunie, Bucuresti “The Passion Test””

Lasa un comentariu