Curs NLP Practitioner, Bucuresti 7 – 9 iunie 2013

Apr 10, 2013 No Comments by

1Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.

Beneficiile parcurgerii acestui curs :

–          imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,

–          cresterea stimei de sine si a increderii personale,

–          gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,

–          eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,

–          stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,

–          descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,

–          rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,

–          experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,

–          dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,

–          imbogatirea cu noi cunostinte  despre psihologia umana,

–          posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,

–          materiale didactice si suport de curs consistente,

–          trainer experimentat (Maria Cotoi), etic si orientat spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,

–          …si multe surprize frumoase!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: office@strategiidesucces.ro .

ATENTIE: locurile sunt limitate!

2Diplome primite la absolvirea formarii:

– diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,

– diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP.

Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 17.00.

Programarea modulelor:

  • Modul 1:  7-9 iunie 2013,
  • Modul 2:  28-30 iunie 2013,
  • Modul 3:  19-21 iulie 2013,
  • Modul 4:  13-15 septembrie 2013,
  • Modul 5:  4-6 octombrie 2013,
  • Modul 6:  25-27 octombrie 2013,
  • Modul 7:  22-24 noiembrie 2013.

3Trainer:  Persoana care va va insoti pe parcursul acestui curs este Maria Cotoi, trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ. Lucreaza de peste 5 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 16 grupuri de formare NLP in 6 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Ca profesionist se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.

Investitie:

  • intreaga formare costa 3710 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 530 lei/modul,
  • cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
  • cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus.

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: office@strategiidesucces.ro .

4Tematica generala a formarii:

1. Găseşte împlinirea în viaţa personală şi profesională!
Obiective: familiarizarea participantilor cu formarea in NLP (istorie, fundamente de baza, principii), descoperirea a noi modalitati de comunicare intre facilitatorul NLP si client, construirea increderii si relatiei terapeutice intre cei doi.

 

2. Descoperă lumea din jurul tău!
Obiective: insusirea tehnicilor de baza in construirea empatiei, dezvoltarea abilitatilor de comunicare senzoriala la mai multe nivele (verbal, non-verbal, paraverbal), exersarea abilitatii de explorare a hartii mentale a clientului (metamodelul), explorarea solutiilor potrivite pentru problemele clientului cu ajutorul comunicarii si sistemelor de reprezentare senzoriala.

3. Împlineşte-ţi visele!
Obiective: insusirea abilitatii de stabilire a obiectivelor cat mai precise si arhitectura viitorului dorit; exersarea limbajului hipnotic (Modelul Milton) pentru schimbarea terapuetica a clientului si, implicit, a facilitatorului NLP; insusirea abilitatii de recadrare a problemelor pentru gasirea de solutii optime.

4. Trăieşte viaţa aşa cum vrei tu!
Obiective: exersarea modelelor de comunicare dupa Virginia Satir si depistarea lor in procesul obisnuit de comunicare; dobandirea abilitatii de lucru cu submodalitaile hartilor interioare si imbogatirea experientelor senzoriale; vindecarea rapida a fobiilor; rezolvarea constructiva a conflictelor cu ceilalti exersand cele 5 pozitii perceptuale.

5. Află cine eşti!
Obiective: explorarea strategiilor de actiune in viata personala si profesionala pentru obtinerea rezultatelor dorite; utilizarea nivelurilor neurologice pentru identificarea identitatii si misiunii personale, construirea si utilizarea metaforelor, astfel incat sa faciliteze schimbarea.

6. Ai curajul să te schimbi!
Obiective: exersarea capacitatii de utilizarea a metamodelului si ascultarii active pentru obtinerea de informatii in ceea ce priveste tehnica „linia timpului”; identificarea cauzei unei probleme din trecut si gasirea solutiilor vindecatoare pentru viitor; identificarea convingerilor limitatoare si mobilizarea resurselor necesare pentru schimbarea acestora; familiarizarea participantilor cu procesul de coaching si dobandirea abilitatii de sustinere a unei sedinte de choaching;

7. Evoluează!
Obiective: exersarea capacitatii de modelare a excelentei umane intr-un anumit domeniu; dezvoltarea abilitatii de comunicare provocatoare; recapitularea integrativa a tuturor instrumentelor NLP invatate pana acum; dovedirea abilitatii de folosire a tehnicilor NLP (evaluarea finala).

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Curs NLP Practitioner, Bucuresti 7 – 9 iunie 2013”

Lasa un comentariu