Curs Ho’oponopono cu Mabel Katz 16 – 17 noiembrie 2013 Bucuresti

Noi 07, 2013 No Comments by

Un curs care îți va arăta cum să preiei controlul și să-ți transformi viata în cel mai ușor mod

Dacă eşti de părere că transformarea vieții tale este o muncă grea, pregătește-te să fi plăcut surprins.

Mabel Katz, autoare recunoscută internațional, lector și leader de seminarii, explică secretele stravechii arte a Ho’oponopono.

În cursul său fascinant, ea dezvăluie modul în care funcţionează aceasta arta şi înţepciune străveche, cum a schimbat cursul vieții ei, și cum tu o poţi aplica în viața de zi cu zi pentru a rezolva probleme și de a crea rezultate durabile.

Abordarea lui Mabel merge adânc – la inima şi la sufletul tău.

Secrete antice, aplicații moderne

Principiile și practicile de Ho’oponopono sunt cu adevărat atemporale. Mabel a practicat timp de 24 de ore pe zi pentru mai mult de un deceniu această artă straveche hawaiiană. Ea împartășește cum a folosit-o pentru a trăi o viață împlinită și de succes, călătorind, vorbind, și lucrând cu alții pentru a-i sprijini să-și creeze viațile pe care nici nu au îndrăznit să-și le imagineze.

Printre domeniile cu care vei lucra în cursul cu Mabel sunt:

Iertarea autentică și de durată

Depășirea așteptărilor

Eliberarea de judecăti

Clarificarea emoțiilor

Desprinderea de dependențe, și

Atingerea succesului, fericirii, libertății și păcii

Mabel îți arată într-un mod clar, practic, și simplu cum să rezolvi problemele și dilemele lucrând cu tine însuți. Vei învăța cum să te re-acordezi pentru a scăpa de “notele grave“, care fac viata stresantă. Vei vedea cum să aduci pacea și echilibrul într-un mod simplu și eficient printr-o curățare mentală și fizică și printr-un proces de transmutare și iertare. Vei învăța să lucrezi cu ego-ul tău protejându-l și împărtășind fără așteptări.

Cursul va remodela literalmente viata ta pentru a se potrivi mai armonios scopul tău.

Inscrie-te aici…

Este o muncă grea? Nici pe departe!

Mabel te va conduce pe Cea Mai Ușoară Cale de a înțelege Ho’oponopono printr-un mod practic de a rezolva problemele și a alege drumul spre iubire, fericire, bogăție și viața viselor tale. Ea îți va dezvălui puterea minții tale și îți va arăta cum o poți folosi pentru a atrage fără efort ceea ce este corect si perfect pentru tine.

Ea îți demonstrează cum să:

Vindeci amintiri dureroase fără a fi nevoie să le retrăiești

Atragi oamenii potriviti si situatiile ideale în viața ta

Creezi pacea interioară, fericire și echilibru clipă de clipă

Te înțelegi mai bine pe tine însuți și să-ți descoperi propria identitatea.

Cursul explică modul în care funcționează Ho’oponopono dincolo de principiile prezentate în „Secretul”. Adreseaza intrebari fundamentale cum ar fi: Cine sunt eu? Și Ce este o problemă?Întradevăr arată Cea Mai Ușoară Cale de a-ți Trăi Viața. Citeste mai multe

Curs de Baza Ho’oponopono – 16 noiembrie 2013


Costul cursului este

  • student nou – 500 lei
  • reviewer – 340 lei

Reviewer – este o persoana care a mai participat la acest curs

Inscrie-te online pe http://www.hooponopono.ro/cursuri/curs-de-baza-hooponopono-cu-mabel-katz-bucuresti-2/

sau intra sa citesti mai multe detalii pe

http://www.hooponopono.ro/ cursuri/curs-de-baza- hooponopono/


Testimoniale

“Am scapat de crizele de durere de spate, de spondiloza cervicala si am renuntat la ochelarii de vedere dupa 26 de ani.
Iti multumesc Mabel, este miraculos! “ Irina

“90% din colegii mei ma evitau pentru ca eram tot timpul în conflict cu ei (lucrez într-o companie mare cu 3500 de angajati). In ulimele 6 luni am avut doar 3 conflicte (minore) si ma inteleg foarte bine cu toti colegii. Foarte multi oameni ma întreaba: Ce faci? Ce pastile iei? Ce manânci? Pentru ca acum zâmbesc si glumesc tot timpul.” Elena

experimentez miracole în viata mea de când practic hooponopono, si asta pentru ca acum vad oamenii si lumea cu alti ochi. Si sunt mult mai linistita si împacata acum când stiu ca totul este în MINE” Angelica

“Cursul a fost o experienta miraculoasa. Desi cele mai multe notiuni imi erau cunoscute, mi-am spus ca o sa ascult cu inima si asa am si facut. Astfel am avut oportunitatea de a “auzi” altfel anumite lucruri si de a le integra profund in fiinta mea.
Practic, dupa aceasta experienta ma simt nelimitata cu adevarat, pentru ca sunt mult mai prezenta la faptul ca eu sunt responsabila pentru tot. Ca tot ce este, este pentru eu am creat. Asta nu ma face slaba, ci imi da o putere incredibila.” Nicoleta

“Este incredibil cum ceva atat de simplu poate sa functioneze si sa-ti schimbe viata” Vasile

Stiam ca eu sunt responsabila de tot ce mi se intampla. Citisem asta de multe ori si cochetam cu expresia. Am realizat apoi ca …doar cu expresia….in realitate nu stiam ce sa fac ca sa determin ceva in viata mea. Am trait pe pielea mea diferenta dintre a intelege un concept si a-l avea ca pe o unealta la dispozitia mea. Sunt coplesita …si fericita in acelasi timp…nu stiu sa-ti explic…si nu cred ca cineva stie sa vorbeasca despre asta ….acum stiu unde merg, indiferent ce imi apare in viata si sunt recunoscatoare pentru tot …in fiecare clipa. Multumesc! ” Oana


Mabel Katz

Mabel este un speaker de renume mondial, leader de seminarii, gazda a unei emisiuni televizate, autor de carti si consultant. Ea aplica cunoasterea sa, introspectivele, experienta si abilitatile pentru a sprijini cresterea productivitatii atat la nivel individual cat si pentru afaceri. Pentru munca sa extraordinara a castigat o recunoastere internationala.
Mabel e specializata in corporate training, discursuri motivationale, seminarii transformationale si Ho’oponopono, ea antrenandu-se si tinand seminarii impreuna cu Dr. Ihaleakala Hew Len timp de 12 ani.

Contact

Asociatia Zero Limite

Iulian Motea –

iulian@hooponopono.ro

0722.760.186

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Curs Ho’oponopono cu Mabel Katz 16 – 17 noiembrie 2013 Bucuresti”

Lasa un comentariu