Curs de Machiaj Profesional – Atelier Make-up Artist

Feb 07, 2014 No Comments by

Eveniment: Deschiderea cursului de Machiaj Profesional – Atelier Make-up Artist
Cine: Atelierele ILBAH

Locatie: Bd. Dacia nr. 103 (zona Piata Spania), etaj 1, ap. 4 , sector 2, Bucuresti

Acces: inscriere la curs pe www.ateliereleilbah.ro, sectiunea inscriere sau la tel: 0729 373 342 / 0729 373 387

Machiajul profesional presupune dobandirea de competente legate de executarea machiajelor de infrumusetare pentru diferite ocazii, a machiajelor corectoare – pentru ascunderea defectelor diversilor clienti, precum si a machiajelor speciale – pentru sedinte foto, filmari video si de televiziune si pentru prezentari de moda.

Cursul de machiaj profesional (machior) este destinat persoanelor care inteleg ca arta de a arata bine reprezinta una din preocuparile femeii moderne. Meseria de machior are aplicabilitate in foarte multe domenii cum ar fi: fashion, fotografie, publicitate, film, etc. Oricine are aptitudini artistice si poate invata tainele machiajului profesionist prin exercitiu si aprofundare continua. Odata insusita arta machiajului, creativitatea nu mai are margini, urmand dezvoltarea stilului propriu.

Domeniul make-up este unul complex, avand multe implicatii si o arie foarte mare de aplicabilitate. Din acest motiv cursul este format din 2 module: modulul 1 – incepator si modulul 2 – avansat.

Datorita devotamentului trainerer-ilor si profesionalismului echipei de la Atelierele ILBAH, saptamana viitoare vom deschide 2 grupe pentru cursul de Make-up Artist – grupa de WEEKEND (curs intensiv de 1 luna si jumatate) si grupa AFTER WORK (durata 3 luni). Atatura-te si tu Atelierelor ILBAH si ocupa ultimele locuri in aceste 2 grupe!

Durata acestui curs este de 3 luni –  2 sedinte/saptamana a cate 2-3h fiecare sedinta – total 24 sedinte. In principiu zilele in care se va desfasura acest curs sunt:

– o sedinta in timpul saptamanii – in intervalul orar 18:30 – 20:30 (after work)

– o sedinta in weekend – sedinta in care vor avea loc vizite la diferite showroom-uri specializate din Bucuresti sau veti face practica in atelierul personal al trainer-ului nostru.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta transformarii unei persoane cu ajutorul culorilor si fardurilor!

Atelierele ILBAH asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

In urma absolvirii cursului de Machiaj Profesional – Atelier Make-up Artist – vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in strainatate!

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Curs de Machiaj Profesional – Atelier Make-up Artist”

Lasa un comentariu