Curs de Baza Theta Healing 26-28 oct Bucuresti

Oct 09, 2012 2 Comments by

Simti ca in anumite domenii, desi iti dai tot interesul si muncesti foarte mult, pare ca te invarti in cerc?
Ai auzit deja de suficiente ori ca subconstientul iti controleaza viata si vrei sa inveti cum sa iti controlezi tu subconstientul?
Iti doresti un salt in performanta: profesional, financiar, personal?

ThetaHealing cu Andrea Filip

sau poate

Iti doresti sa iti traiesti fiecare clipa si relatie in iubire, abudenta si fericire?
Te-ai plictisit de “aspirine”, adica de tot felul de cursuri si seminarii la care rezultatele dureaza 24 ore si apoi s-a dus efectul?
Vrei sa te vindeci fizic, mental, emotional si spiritual? Sa scapi de suferinte, vinovatie, frici ?

Atunci teoretic esti pregatit pentru a invata tehnicile Theta Healing.

Mai este o conditie, sa fii deschis sa treci dincolo de felul obisnuit de a vedea lucrurile si a obtine rezultate si sa iti permiti un nou inceput. O re-conditionare a creierului tau cu o noua viziune asupra a Tot ce este sa iti devina manual de utilizare pentru viata, in care poti sa ai, sa fii si sa faci tot ceea ce iti doresti, vine din iubire si este pentru binele tau suprem.

Principalele rezultate care au atras mii de oameni si contribuie la succesul si faima de care se bucura ThetaHealing in lume sunt:

– determinarea si schimbarea convingerilor/programelor din subconstient (nu este destul sa ai un roman foileton despre ce este in mintea ta, este important sa poti sa schimbi ceea ce nu te sprijina)

– vindecari fizice, ca rezultat al energiei vindecatoare a iubirii neconditionate, a schimbarilor de convingeri, eliberari de toxine, radiatii si metale grele, curatarii aurei de energii negative

– manifestarea abundentei si prosperitatii: bani, relatii de calitate, rezultate profesionale, suflete pereche

– evolutia constiintei, prin extinderea intelegeri asupra a cum functioneaza lumea si conectarea la Energia Creatoare a vietii.

ThetaHealing este o tehnica prin care inveti sa lucrezi cu mintea ta, constienta si subconstienta. In mod uzual subconstientul nostru este responsabil de cel putin 90% din activitatile pe care le facem, de accea este important sa vedem ce e acolo si sa preluam controlul. In prezent el functioneaza pe pilot automat, dintr-o serie de programe intiparite in copilarie, mostenite genetic, istoric sau din inconstientul colectiv. Cu ajutorul testului muscular inveti sa faci incursiuni in subconstientul tau si sa vezi care sunt acestea. Apoi prin Tehnicile ThetaHealing inveti cum sa rescrii acele convingeri si programe care nu iti sunt de folos sau chiar lucreaza impotriva dorintelor tale. Cele mai multe dintre acestea sunt adanc ascunse, subtile si contrare a ceea ce credem cu mintea constienta.

Oamenii in general sunt surpinsi cand vad cum “gandeste” subconstientul lor, si ajung sa inteleaga de ce au ceea ce au in viata lor in prezent si de ce relatiile lor sunt asa cum sunt.

Deoarece programele acestea sunt si cauza stresului interior, deoarece ele sunt de multe ori in conflict cu mintea constienta, ele sunt sursa adevarata a multor boli. De accea cand veti inlocui anumite programe, veti putea experimenta vindecari spontane ale unor afectiuni fizice pe care le aveti de mult timp sau sunt deja acute.

Lucrul si schimbarile in Theta sunt posibile si trec dincolo de logica lineara, de ce credem ca este normal, pentru ca se lucreaza cu Energia si Sursa Creatoare a Tot ce Este. Intrarea in starea Theta (care presupune linistirea mintii printr-o meditatie ghidata astfel incat creierul sa functioneze in frecventele Theta) este simpla si in curs va antrenati sa obtineti acest rezultat in 30 secunde.

Aplicatiile lucrului in Theta sunt multiple si rezultatele sunt clare:

– pentru corpul fizic: te poti vindeca de afectiuni, sa eliberezi toxine, radiatii, metale grele

– pentru corpul emotional: eliberezi suferinte, traume, sentimente negative (frici, furie, anxietate, s.a.) din memoria celulara, din diferite organe, din structuri subtile

– pentru aura/campul tau energetic si spatiile in care iti petreci timpul: se pot elimina, daca exista, suflete ratacite, amintiri flotante, energii negative, blesteme, juraminte, vraji. Toate acestea se realizeaza extrem de simplu, rapid si fara frica :)

– pentru relatii:  manifestare sufletului pereche; in plus creierul invata noi sentimente, se creaza noi neuroni si se schimba chimia creierului pentru a le putea produce, se elibereaza juraminte si legaturi care nu mai sunt potrivite s.a.

– pentru abundenta: inveti cum sa cereti si sa manifesti ceea ce iti doresti si este pentru binele tau suprem

Durata cursului: Trei zile

Perioada de desfasurare 26-28 octombrie 2012, Bucuresti

Vineri – 16.30- 17.00 Inregistrarea participantilor; 17.00-21.00 Curs ziua 1

Sambata – 09.00- 18.00 Curs ziua 2;  Pauza de pranz intre orele 13.00-14.00

Duminica 09.00-18.00 Curs ziua 3; Pauza de pranz intre orele 13.00-14.00

Participantii primesc
– Manualul cursului, in limba romana
– cartea ThetaHealing scrisa de Vianna Stibal, editata la Editura Adevar Divin
– la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.
Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Taxa de participare: 275 eur sau 1230 ron.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va invit sa ne contactati:
e-mail: theta@andreafilip.com

site: www.andreafilip.com
tel: 0721733937

*pentru cei care se inscriu prin Body Mind Spirit Magazine exista o reducere de 5% la curs

CURSURI

2 Responses pentru “Curs de Baza Theta Healing 26-28 oct Bucuresti”

  1. cristiana says:

    cine sustine cursul?

Lasa un comentariu