CURS cu certificare si recunoastere in Management de Proiect. Sesiune Open 19 – 23 Noiembrie 2012

Oct 30, 2012 No Comments by

Profitabilitatea portofoliului de proiecte al unei companii determina profitabilitatea generala a companiei, iar centrul de performanta al fiecarui proiect este Project Managerul. Este motivul pentru care, in viziunea PMSolutions, o sesiune de instruire in Project Management este o investitie in dezvoltarea personalului care va conduce proiecte ce pot determina succesul unei companii. Cursurile PMSolutions sunt intotdeauna o reusita datorita impletirii eficente a notiunilor teoretice cu foarte multe exemple si exercitii practice.

Ne face placere sa va anuntam in acest context programarea unei astfel de sesiuni “open” in perioada 19-23 Noiembrie 2012, astfel:

Project Management Basics

Perioada: 19 – 20 Noiembrie 2012

Durata: 2 zile

Descriere: curs de bază, dedicat tuturor celor care lucrează sau care coordonează echipe de proiect şi care trebuie să deprindă atât vocabularul de project management, cât şi noţiuni fundamentale despre: Organizarea proiectelor, Planificare, Monitorizare şi control, Pregătirea unui Plan de Proiect, Managementul Riscului, Raportare şi Managementul Schimbării.

Preţ: 190 Euro + TVA

Project Management Practitioner

Descriere curs:curs dedicat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de project management cu notiuni despre: Managementul Riscurilor, Managementul Financiar, Managementul Calitatii, Managementul Schimbarii, Managementul Resurselor Umane, Aspecte Juridice si Comerciale

Durata: 4 zile

Perioada: 19 – 22 Noiembrie 2012

Pretul cursului este de 390 Eur + TVA

Project Management Foundation

Perioada: 19 – 23 Noiembrie 2012

Durata: 5 zile + pregătire lucrare scrisă

Descriere: curs dedicat tuturor project managerilor cu experineţă practică, care doresc obţinerea unei certificări formale a cunoştinţelor şi a experienţei lor. Se poate opta pentru certificare IPMA (acest curs este certificat de către APMRo-Asociaţia Project Management România, iar absolvirea sa permite participanţilor înscrierea la examenul de certificare organizat de APMRo-filiala IPMA din România. Costul examenului de certificare nu este inclus în preţul cursului şi trebuie achitat separat către APMRo odată cu înscriere la examenul de certificare)  şi/sau certificare din partea Ministerului Muncii (cursul este certificat şi ca program de formare profesională de către Ministerul Muncii).

Preţ: 490 Euro + TVA

Penru inscrieri pana la data de 10.11.2012 se acorda o reducere de 10%

Detalii despre cursuri, despre motivele pentru care ar trebui sa participati precum si opinii ale celor care au absolvit acest curs puteti gasi pe site-ul PMSolutions www.pm-solutions.ro sau ne puteti contacta la numarul 210.88.10. Pentru înscrieri şi detalii cu privire la prezentarea cursurilor şi absolvire contactaţi: Ioana Hristea, ioana.hristea@pm-solutions.ro

Referinte: Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), Astral Telecom, Coca Cola HBC, CrisTim, ECDL, Industrial Software, ING Bank, Interact Business Communications, Interbrew, SBSol Group, UPC, UTI Electroproiect, UTI Systems (program de certificare pentru 60 de persoane), Dorsum Software.

PMSolutions este o firma independenta de consultanta de management si tehnologie. Chiar daca baza noastra de competente s-a dezvoltat permanent, PMSolutions este recunoscuta in special pentru excelenta in Project Management, iar portofoliul nostru de proiecte de succes este o dovada in acest sens.

Construind pe baza competentelor personale si a experientei unice de implementare a unor proiecte de referinta, am dezvoltat un portofoliu de cursuri de Project Management care sa ofere celor interesati de meseria de Project Manager atat baza teoretica necesara, cat si posibilitatea de a exersa aceste cunostinte prin exercitii practice si de a obtine o recunoastere oficiala a abilitatilor lor in domeniul managementului de proiect prin certificari profesionale.

Ceea ce ne diferentiaza de alti furnizori de instruire in domeniul project managementului este:

  • specializarea in project management – “core competence”
  • experienta practica de implementare cu succes a unor proiecte cu bugete de pana la €30 mil.
  • certificare internationala a Project Managerilor si peste 10 ani de experienta practica
  • peste 500 de persoane instruite, inclusiv in programe “Master in Project Management”
  • portofoliu complet de cursuri de Project Management (de introducere, cu certificare internationala, cu certificare nationala – program de formare profesionala)

Trainer-ii PMSolutions – experienţă practică

Cu peste 11 ani de experineţă practică în managementul proiectelor, în implementarea structurilor Project Office şi după instruirea a peste 600 de candidaţi (inclusiv în cadrul unor programe de Master în Project Management), trainer-ii PMSolutions sunt nu numai profesori  cu experienţă, dar şi practicieni de succes:

Cătălin Hristea – a susţinut examenele de certificare în Marea Britanie şi este Project Manager certificat de British Computer Society – ISEB. Având peste 11 ani de experienţă în industria IT, Cătălin a condus implementarea unor proiecte complexe, de anvergură naţională. În ultimii 7 ani s-a dedicat carierei de consultant şi a devenit un avocat al performanţei prin project management. Experienţa sa include atât lucrul în companii multinaţionale, cât şi pentru clienţi din sectorul public.

Cătălin Tiseac – este primul şi singurul Director de Proiecte certificate IPMA nivel A din România şi absolvent Open University UK. Având o experienţă de peste 21 de ani de lucru în medii publice şi private şi coordonând departamente ale unor mari firme multinaţionale, Cătălin este un project manager format prin experienţă practică. Având experienţă atât în industria IT cât şi în Construcţii şi managementul investiţiilor, Cătălin este şi un trainer talentat, care foloseşte atât exemple personale cât şi exerciţii practice pentru a susţine aspectele teoretice pe care la predă. Cătălin susţine cu succes unul dintre cele mai apreciate cursuri din cadrul programului de Master în Project Management administrat de ASE: metodologia Prince II.

CURSURI
Nici un raspuns pentru “CURS cu certificare si recunoastere in Management de Proiect. Sesiune Open 19 – 23 Noiembrie 2012”

Lasa un comentariu