Cum sa traiesti o relatie Constienta -Serata pe 12 septembrie cu Spersa Kreis!

Sep 11, 2012 No Comments by

Acest eveniment de seara este o oportunitate sa te reconectezi cu energia si calitatile tale esentiale Feminine si Masculine. Putem descoperi calitatile feminine in inima – elementul secret in alchimia iubirii si a relatiei, iar calitatile masculine le gasim in capacitatea de a se deschide spre claritate interioara si creativitate.

Prin exporarea polaritatilor energiei feminine si energiei masculine vom invata cum ele pot sa isi ofere suport una alteia astfel incat relatia noastra de iubire sa devina o oportunitate de transformare si crestere impreuna in fiecare moment al vietii noastre pentru a ajunge in noi dimensiuni ale Iubirii – care e diferit de vechiul tipar in care ‘inghetam’ in frica sau ne retragem in ‘pestera’ noastra ori vrem sa ne schimbam partenerul.

In momentul in care devii total constient si prezent de ce inseamna sa iti traiesti Calitatile naturale Feminine si Masculine, iti dai voie sa descoperi noi feluri de a comunica cu tine si cu ceilalti. Daca esti conectat/a la adevaratul tau fel de a fi si ai incredere in esenta ta ca femeie sau ca barbat, apropierea de ceilalti va deveni mai profunda in mod natral.

Prin exercitii jucause vei deveni mai constient si mai profund in relationarea cu ceilalti descoperind in viata ta mai multa incredere in tine.

 

Spersa este terapeut si discipol al lui Osho din 1984 si este fondatoare a Centrului de Meditatie si Constiinta din Freiburg – „Body and Soul“.

Între 2002 si 2007 a locuit ca si rezident în cadrul Resortului Osho international din Puna/ India si a participat ca si membru al Echipei de Terapeusi Osho din 2003. A facilitat workshopuri precum “Deschiderea catre Inima“, „Deschiderea catre Sentimente“, „Deschiderea catre Atingere“, „Deschiderea catre Intimitate”, Înflorirea Senzualitatii:, Focul Iubirii, Dincolo de Frica de Intimitate, Animus si Anima, Iubirea Vindeca Trecutul, Celebrarea lui Shiva si Shakti, „Dans intre Senzualitate, Iubire si Meditatie”

Mai multe detalii despre Spersa poti citi accesand site-ul ei www.spersa.org

Data12 septembrie, ora 18:30. Va rugam sa ajungeti incepend cu ora 18:00 pt inscriere!

Locatie: Casa de Tango. Str. Iuliu Valaori nr. 7 ( la demisol- cum intrii in cladire jos pe scari) ( Sala este Aproape de Calea Calarasi, dintre Piata Traian si Unirea) Bucuresti.

Investitie: 90 ron;

Inscrieri si informatii: Veet Cristian events@zorbabuddha.ro 0722 519 299, Rashmi lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480.

http://www.zorbabuddha.ro/blog/2012/09/cum-sa-traiesti-o-relatie-constienta/

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Cum sa traiesti o relatie Constienta -Serata pe 12 septembrie cu Spersa Kreis!”

Lasa un comentariu