Cum sa fii fericit cu tine însuti?

Iul 19, 2012 No Comments by

Aceasta lume devine rapid un loc caracterizat de o mare confuzie si de un imens stres. Diferite nevoi ale tale, aflate de mute ori in conflict – nevoie mai mare de bani, nevoie mai mare de relaxare, nevoie mai mare de distractie – iti dau senzatia ca te pierzi pe tine însuti in rolurile pe care le joci – om de afaceri, angajat responsabil, prieten, sot, parinte etc.

Tu incerci sa faci fata tuturor provocarilor din viata ta, in plus, vrei sa te relaxezi, vrei sa ai incredere in tine, vrei sa ai succes, dar, de multe ori ajungi sa devii doar anxios si poate, chiar putin depresiv.

Probabil ca te intrebi: “Ce se intampla cu viata mea?”

Si te uiti dupa cei din jurul tau ca sa le ceri ajutorul – prieteni, familie, partener, doctor – dar ei nu pot sa observe care este punctul tau de vedere sau sa simta ceea ce simti tu. Ei pot doar sa-ti dea un sfat si tu sa-l incerci, dar acesta sa nu fie destul de bun si tu sa te simti frustrat. Acest sentiment iti afecteaza munca sau afacerea, performanta sau poate chiar si sanatatea.

Raspunde sincer, chiar acum, la aceste intrebari:
1. Ce se intampla peste 5 ani daca nu schimb nimic in viata mea astazi?
2. Ce voi fi peste 5 ani daca ma misc acum, gasesc pe cineva care sa ma ghideze si actionez?
3. Sunt in stare sa scap de fricile mele si sa devin persoana care imi doresc sa fiu ?

Raspunsurile cele mai bune se afla chiar in interiorul tau. Undeva, adanc, in interiorul tau, stii ce anume ar trebui sa faci dar nu vrei sa faci acest lucru singur. Daca ai gasi pe cineva care sa te ajute sa scoti afara toate aceste raspunsuri, sa te ghideze, sa te incurajeze pe drumul tau spre un viitor stralucit – sa fii, sa faci, sa ai ceea ce iti doresti de foarte mult timp-, procesul acesta ar fi mult, mult mai usor.

Ei bine, draga prietene, Life coaching este cale catre relatii interpersonale armonioase, incredere in sine si o viata fericita. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti gasesti persoana potrivita, antrenorul tau pentru succes.

Programari sedinte de life coaching la tel. 0726.10.33.57
www.bodymindspirit.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Cum sa fii fericit cu tine însuti?”

Lasa un comentariu