Crearea relatiei de iubire pe care o meriti – 20 iulie 2012

Iul 10, 2012 No Comments by

Un seminar special, dedicat cuplurilor sau celor care doresc sa intre intr-o relatie de cuplu sau sunt intr-o relatie si vor sa construiasca pozitiv, fie ca acest lucru se intampla deja, fie ca premisele arata altfel decat iti doresti. In cadrul acestui curs vei afla care sunt acele 5 lucruri care conteaza cel mai mult la omul iubit, ce conteaza cel mai mult pentru tine in relatie. Vom utiliza instrumentul The Passion Test TM. Aplicand metoda ESPERE, creata de Jacues Salome, vei afla, care sunt capcanele care pot ameninta relatiile de cuplu si cum le putem evita, care sunt acele reguli de ecologie relationala care conduc la o viata de cuplu armonioasa si fericita,  cum putem sa invatam sa recunoastem miturile care nu sunt benefice vietii in doi.

Seminarul va fi sustinut de Luminita Oprea, licentiata in comunicare, unicul facilitator acreditat The Passion Test din Romania. Are formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, practician al metodei, in procedura de acreditare de catre centrul ADRES PARIS, life coach – formare in cadrul Master Mind, formare in Roata Medicinii, formare in constelatii familiale. Cunoscuta pana acum ca fiind o excorporatista cu o experienta relevanta de 15 ani, in comunicare, in pozitii de top, initiatoarea seriei de conferinte internationale pe tema responsabilitatii sociale (www.csr06.ro, www.csr07.ro, www.csr08.ro, www.csr09.ro, www.csr09.ro, www.csr10.ro, www.csr11.ro), profesor asociat la FJSC, autor de carti si moderator de grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere.

Este foarte important de stiut ca “Atunci cand iti este clar ceea ce vrei, ceea ce iti doresti va aparea in viata ta, numai cu condititia sa fii foarte sigur”.

Vino si fa ca miracolele intr-adevar sa se intample si in viata ta! Vino si afla ce inseamna sa iti creezi relatia pe care o vrei, relatia la care ai visat dintotdeauna!

In cadrul acestui curs, vei afla:”

  • De unde sa incepi – Puterea Claritatii – Cum sa stii care este un potential partener sau daca cel cu care esti este cel potrivit tie. E nevoie sa aveti aceleasi pasiuni? Ce poti face atunci cand le-ai incercat pe toate si nimic nu a mers? Cum poti fi sigur ca sunteti compatibili? A sti cat de specific e nevoie sa fii. E bine ca el/ea sa fie perfect/a?  Intrebarile cheie pentru inceputul relatiei.
  • Elibereaza-ti propia cale – Ce anume poti face ca sa nu-ti alungi partenerul? Cum sa trecem peste frica de respingere. Cum sa trecem peste orice frica. E bine sa stii ca meriti sa ai relatia la care a visat. Cum sa trecem peste dragostea neimpartasita. Eliberarea de bagajele din trecut. Ce sa faci daca esti atras in mod constant de parteneri nepotriviti. A sti cand anume esti pregatit.
  • A te bucura de proces
  • Crearea relatiei  ideale pe termen lung – Cum sa pastrezi viu entuziasmul. Atunci cand anii nu conteaza. Cum sa stii ca este pentru totdeauna. Secretul de a schimba ceea ce nu poti tolera. Secretul angajamentului – a ti-l asuma si a-l primi. Gestionarea finantelor. Secretul de a fi irezistibil. Cum sa creezi intimitate – „Poti vedea in mine”
  • Dragostea adevarata – ce inseamna ea cu adevarat? De ce gasirea partenerului ideal este cheia oricarei relatii din viata ta. Are toata lumea un partener perfect? Ce se intampla cu cei pe care i-ai lasat in urma? Ce se intampla cu cel/cea cu care esti acum? A deveni cel/cea mai fericit/a versiune a ta. Ce poti face cand nu ma suporti. Cum sa iubesti fara sa pui conditii si fara sa te sacrifici. Poti avea o relatie remarcabila de care sa te bucuri cu oricine in viata ta.

Investitia este de 150 euro + TVA, insa pentru inscrierile facute pana pe data de 16 iulie, beneficiati de un discount de 50 de euro, costul final fiind de 100 euro + TVA.

Locurile in cadrul seminarului se vor ocupa in ordinea inscrierilor. Pentru a va rezerva locul sau pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati din timp la adresa de e-mail: raluca.asanache@sbc.com.ro  sau la numarul de mobil: 0751 163 414.

*Locul desfasurarii evenimentului va fi anuntat doar celor inscrisi

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Crearea relatiei de iubire pe care o meriti – 20 iulie 2012”

Lasa un comentariu