Comportamente si tipare de comunicare cu Dr. Cristian Carstoiu

Iun 12, 2012 No Comments by

Cat timp si cati bani ai pierdut pentru ca ai inteles gresit ce ti s-a cerut de la un client sau un sef?

Cat de des ti s-a intamplat sa constati ca cineva caruia i-ai dat ceva de lucru a facut complet altceva?

De cate ori ai inteles eronat intentiile partenerului de viata, si asta a avut ca si consecinta o tensionare a relatiei?

Crezi ca lucrurile acestea nu se vor mai intampla niciodata? Nu ar fi mai bine sa faci ceva in acest sens?

Daca îi observam pe cei din jurul nostru, putem remarca modul in care acestia se comporta si actioneaza in diferite situatii si contexte. Atunci cand ne dorim sa le influentam comportamentul, trebuie sa putem comunica in asa fel incat cealalta persoana sa actioneze in directia dorita de noi. Numai ca, in imensa majoritate a cazurilor, acest lucru nu se intampla. De ce? Raspunsul nu e deloc simplu: avem fiecare un alt bagaj genetic, am crescut in medii diferite, ne-am format la scoli diferite, si avem valori si convingeri diferite.

Deoarece creierul este cel care guverneaza toate comportamentele umane, inclusiv limbajul, este totusi posibil ca, prin analizarea modului in care oamenii se exprima, sa putem anticipa actiunile lor si sa le putem modela comportamentele. Cum? Prin observarea asa-numitelor “tipare de comunicare”.

 

Detalii si inscrieri pe www.superconference.ro

 

Acest seminar este pentru:

^ orice persoana care prin natura activitatii profesionale intra in contact cu un numar mare de oameni;

^ cei care sunt terapeuti, traineri, profesori sau coachi si lucreaza deja cu oamenii.

^ persoanele care in relatiile lor se confrunta cu dificultati in exprimarea intentiilor proprii sau intelegerea intentiilor celorlalte persoane

 

Conferinta este sustinuta de Dr. Cristian Carstoiu. Este absolvent al Facultatii de Medicina, dar, pentru ca si-a inceput propria afacere inca de pe bancile facultatii, in 1992, nu a fost nevoit sa profeseze niciodata. “Am avut noroc ca pe atunci nu existau marile corporatii, si, pentru ca voiam sa fiu un student cu bani, nu unul fara bani, n-am avut de ales si a trebuit, vrand-nevrand, sa ma apuc de afaceri”, spunea el intr-un interviu. Prima sa firma, Editura Amaltea, aniverseaza in acest an, 20 de ani de existenta. Din anul 2007 s-a dedicat editarii de audiobook-uri, o initiativa noua la acel moment in Romania, iar azi, dupa 5 ani, oferta “Audiosfera” cuprinde peste 50 de titluri cu inregistrari din conferinte, carti citite, interviuri si kit-uri si DVD-uri cu traininguri de dezvoltare personala si profesionala.

Cristian Cârstoiu a publicat “8 Greseli in managementul timpului”, “10 pasi spre performanta”,  “Principiul Pareto si legile eficientei”, seria “Brain Train”, DVD-urile “Planificarea cu ajutorul hartilor mentale”, “Fa-ti timp ca sa faci bani” si “Life Control”.

Din 2006, Cristian Cârstoiu si-a inceput cariera de trainer, lucrand la inceput impreuna cu Achieve Global Romania, iar mai apoi, pe cont propriu. Trainingurile sale sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, cuprinzand teme cum ar fi “Abilitati manageriale”, “Managementul timpului”, “Vanzare prin influenta”, “Comunicarea in echipa”, “Rezolvarea problemelor”, “Negociere pas cu pas” si “Influenta prin comunicarea non-verbala”. Pana in prezent a sustinut peste 4000 de ore de training si conferinte, in fata a peste 5000 de participanti.

 

Conferinta „Comportamente si tipare de comunicare” este sustinuta in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Iasi, Cluj Napoca, Sibiu si Timisoara in perioaa 26 iunie – 12 iulie 2012. Pentru programul complet al conferintelor si inscrieri accesati www.superconference.ro 

Investitie: 99 RON

Durata seminarului este de 4 ore. Gandeste-te in cati ani s-au format aceste tipare inconstiente?! Crezi ca 4 ore sunt prea mult pentru a invata altceva?

Inscriere si detalii:  Oana Carstoiu oana@audiosfera.ro  tel. 0757 523 823

Organizator : Audiosfera www.audiosfera.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Comportamente si tipare de comunicare cu Dr. Cristian Carstoiu”

Lasa un comentariu