Cautarea fericirii si desenul cu emisfera dreapta

Iun 12, 2012 No Comments by

Majoritatea simt ca mai mult RABDA viata, decat o TRAIESC. In cultura noastra puritana, unde oamenii sunt incurajati, inca din copilarie, sa-i puna pe altii mai presus decat ei si sa numeasca orice interese personale ca fiind ” egoiste”.E  simplu de inteles cum se ajunge la moartea ” spiritului”. Pana cand nu va schimbati acest mod nesanatos de a gandi, spiritul vostru va avea numai de suferit .

Sarcina voastra este sa va hraniti spiritul . Pentru asta in primul rand trebuie sa identificati lucrurile care va fac sa va simtiti “vii” sa va  gasiti o preocupare creativa prin care sa reusiti sa va exprimati trairile.O astfel de preocupare este desenul si pictura.Desenul cu emisfera dreapta este o cale spre a reusi sa-ti realizezi un asemenea vis, de a reusi sa exprimi prin linii si culoare trairile tale, chiar sa devii un veritabil artist.

  Un exemplu viu pentru aceste afirmatii este persoana mea. Am cautat ani de zile  starea  in care mintea se linisteste, nu mai vocifereaza. Nu reuseam  sa ajung la acea stare prin nici un mijloc. Pana  ce Universul mi-a scos in cale aceasta metoda de  desen cu emisfera dreapta. Dupa 4 zile de curs am reusit sa fac liniste… si  sa desenez. A fost  un moment de cotitura in viata mea. Asta vreau sa va invat si pe voi.Sa desenati si sa faceti liniste in minte. Daca eu am reusit si voi puteti. Dovada sunt desenele mele de acum doi ani….. si portofoliul meu de astazi . http://iuditart.daportfolio.com/

 In decursul celor patru zile de curs toti participantii reusesc sa traiasca acea stare de bine. Ulterior vor reusi sa readuca in viata lor  acea liniste, ori de cate ori simt nevoia.

       Data: 14-17 iunie,19-22 iulie,

      Loc desfasurare :Bucuresti, Centrul Holistic Soma

                                ..http://www.holisticsoma.ro/

 Programul zilnic este intre orele 9-17, de joi pana duminica.

Costul cursului este 500 d ron, suma care  include materialele pentru desen, suportul de curs si hartia.

Pentru inscriere se achita o taxa de 100 in contul RO81INGB 0000999901032018, ING Turda, titular cont Pelea Iudita, CNP 2610802126216.La detalii de plata rog specificati numele si orasul pentru care optati. Inscrierea devine efectiva, in momentul achitarii taxei. In caz de renuntare, cu mai putin de o saptamana de la inceperea cursului taxa se transfera la un curs ulterior, nu se restituie.

Relatii suplimentare la telefonul 0744616651.

       www.desencuemisferadreapta.ro

       http://cursdedesen.blogspot.com/ 

      https://www.facebook.com/desencuemisferadreapta

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Cautarea fericirii si desenul cu emisfera dreapta”

Lasa un comentariu