Bucuresti, 15 iunie – Feminitatea în Oglindă. Un atelier dedicat relațiilor. Facilitat de Psihoterapeut Mihaela Vechiu

Iun 04, 2013 No Comments by

Într-un secol al expansiunii feminine, în care mișcarea feministă a luat amploare iar egalitatea de șanse a modificat rolul femei în societate, noua confruntare a emanicipării pune femeia de azi în ipostaza de a recăpăta contactul cu aspectele sale fundamentale.

Știai că fiecare femeie are o anume tipologie care îi este specifică și care corespunde din punct de vedere fizic, psihic, mental și spiritual unui anumit tip feminin fundamental? Adesea ne asumăm rolurile în relații  implicit, fără să fim conștienți de aceasta. Mamă, fiică, artistă, eroină,  fascinatoare, inițiatoare, sunt doar câteva dintre modelele feminine  universale.

Cum te cunoști pe tine  femeia dincolo de felul în care ai fost crescută, dincolo de cum ți s-a spus că trebuie să te comporți? Cine ești tu ? Ce oferi și ce primesti ? Cum ești tu femeia de lângă celălalt? Cum îți aduci împlinire?

Te invit să parcurgi o călătorie inedită, plină de descoperiri.  Îți voi oferi un spațiu în care să abordezi modurile în care ne cunoaștem în relatii, comunicarea personală, modalități de armonizare a aspectului tău interior feminin cu cel masculin. Identificându-ne propria energie de feminitate , putem identifica ceea ce are impact sau ne determină traseul personal, despre ceea ce suntem și ceea ce putem deveni. Ne putem întelege anumite tendințe și astfel le putem transforma, precum și tipul de relații pe care suntem înclinate sa le avem.  Vei putea regăsi  prin relații, prin ceea ce faci, prin experiențele tale, cele mai sincere raspunsuri.

Pentru detalii complete si inscriere, te rugam sa vizitezi pagina evenimentului, click AICI

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Bucuresti, 15 iunie – Feminitatea în Oglindă. Un atelier dedicat relațiilor. Facilitat de Psihoterapeut Mihaela Vechiu”

Lasa un comentariu