BIODANZA – TAIFAS! Intalnire intre suflete! 13 noiembrie, de la 19.30 la restaurantul vegan OMRA ELIAS

Noi 06, 2012 No Comments by

Te invit cu drag la BIODANZA- TAIFAS! Intilnire intre suflete!

marti, 13 noiembrie, de la 19.30 la restauratul vegan OMRA ELIAS, str. Occidentului nr. 11 ( zona Buzesti)

Intrarea ibera!

Biodanza- sau “Dansul vietii”!

Sa fie oare vorba de dans emotional, dans samanic, dans ritualic, dans contemporan? dans, dans, dans! cum vrei tu sa fie! Corpul tau stie de ce miscari si de ce ritmuri ai tu nevoie ca sa ajungi la sufletul tau! Ai gasit formula ta personala de miscare, muzica si relaxare care sa te ajute sa te definesti ca fiinta unica, integrata, fericita si perfecta, noua si proaspata cu fiecare moment care se scurge? Ai posibitatea ca prin Biodanza – “Dansul vietii”, sa descoperi acele miscari unice ale trupului tau , acele resorturi interioare care sa declanseze schimbari majore in felul tau de a privi viata !

Daca te numeri printre cei care vor sa ajunga la sufletul lor relaxindu-se si lasindu-si corpul sa vorbeasca dansind , intilnind autenticitatea altor fiinte umane minunate , atunci hai sa ne cunoastem mai bine! Haide marti, 13 noiembrie, la restaurantul OMRA ELIAS sa povestim si sa ne impartasim parerile despre Biodanza-“ Dansul vietii”.Biodanza a ajuns la cea de-a 5 editie si nu se opreste aici. Vei afla amanunte despre urmatorul atelier din 25 noiembrie si multe informatii utile despre acest sistem de autocunoastere.

Creat în anii 60’ de către Rolando Toro Araneda, psiholog, antropolog, poet si pictor chilian, BIODANZA, sau „Dansul Vietii”, este un sistem de dezvoltare personală progresiva. Exercitiul (miscarea, gestul) de BIODANZA se situează in perspectiva intalnirii (cu sine, cu ceilalti), prin experienta singulara a corpului si a sensibilitatii. Corpul in miscare, in timpul unui atelier de BIODANZA nu se supune niciunei tehnici, niciunui efort si nu urmareste nicio performanta ; el este pur si simplu corpul viu, care da si primeste, care se deschide si se reculege, care respira si exprima emotia.

Oricine poate face BIODANZA. Nici o aptitudine sportiva speciala nu este necesara!Nu invatam pasi de dans!

Sint multe lucruri de spus , dar mai ales de simtitJAsa ca hai sa dam friu liber chemarii sufletesti si sa ne reunim intru convivialitate,vitalitate, bucurie, entuziasm , pace, optimism, afectivitate, prietenie, lumina si iubire!

Va asteptam cu drag! Namaste

Echipa Omra Elias si Amalia Mateescu

Ptr. inscrieri va rog sa ma contactati la 0723.245.046 sau pe mail la amaliamateescu@yahoo.com

More info: www.facebook.com/biodanza.romania

S-ar putea sa-ti placa! Cite ceva despre “vicencia” si Rolando Toro!

http://www.youtube.com/watch?v=ICPaR7g5NsY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gzj-rfRCEEs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3GLV3uggEtc&feature=endscreen&NR=1

CURSURI
Nici un raspuns pentru “BIODANZA – TAIFAS! Intalnire intre suflete! 13 noiembrie, de la 19.30 la restaurantul vegan OMRA ELIAS”

Lasa un comentariu