BIODANZA – “Danseaza-ti viata” ATELIER si SCOALA – 25 noiembrie 2012

Noi 01, 2012 No Comments by

CONCURS : POTI CASTIGA UN LOC GRATUIT LA CURS ! Tragerea la sorti va avea loc pe 18 noiembrie si va fi facuta de Amalia Mateescu

Trimite mail cu datele tale la : amaliamateescu@yahoo.com sau suna la telefon: 0723245046

“Ce s-ar intimpla, daca in loc de a construi doar viata am avea nebunia sau intelepciunea de-a o dansa” Roger Garaudy

BIODANZA – ” Dansul vietii” a ajuns la cea de-a 5 a editie!

Ma bucur din suflet ca pot impartasi cu voi fericirea si binecuvintarea de a face posibil acest minunat atelier.

Va iau partase/si la toata frumusetea, minunea si delicatetea sufleteasca de care sint capabila ptr. a creste impreuna acest minunat vis: BIODANZA

BIODANZA- SCOALA, IN ROMANIA.

Am primit mai multe semnale din partea voastra care ma determina sa-mi continui visul. Sinteti tot mai multi interesati de a deveni formatori de Biodanza si acest lucru creeaza premisele infiintarii Scolii de Biodanza in Romania.

Va multumesc din suflet ptr. sustine si daca reusim sa fim cit mai multi conectati la acest vis il vom putea materializa impreuna.

Eu sint nimic fara tine, tu esti nimic fara mine, toti sintem UNA!

Iata detaliile urmatorului atelier (in atttach)!

Vezi mai multe info si pe pagina noastra pe FB www.facebook.com/biodanza.romania si pe amaliamateescu9

Doresc sa va reamintesc ca :

Biodanza -“Dansul vietii’ este o scoala, o metoda de dezvoltare a fiintei umane care imbina muzica cu dansul si cu eliberarea emotionala.

Este o metoda dovedita stiintific, gindita si dezvoltata de psihologul si antropologul chilian Rolando Toro, in anii ’60 si care prin efectele sale benefice asupra organismului (echilibreaza corpurile fizic, mental si emotional) conduce la dezvoltarea VITALITATII, CREATIVITATII, AFECTIVITATII, SEXUALITATII ajutindu-ne sa devenim niste oameni armonios integrati in acest minunat spatiu cosmic.

Un atelier de Biodanza te va face sa-ti reevaluezi scara de valori, te va ajuta sa-ti prioritizezi intentiile, atitudinile, gindurile, deciziile si actele tale; te va ajuta , ca prin relaxare, sa te conectezi la Sinele Tau Superior , te va conduce catre centrul fiintei tale si te va motiva sa te eliberezi de trecut; vei avea ocazia sa constientizezi, sa primesti si sa te bucuri de darurile minunate cu care esti inzestrat, sa te oglindesti in ceilalti ca in tine insati/insuti si sa avansezi pe calea sufletului tau fara frica si fara ezitare;sa devii Complet si Unic, asa cum te-a inzestrat Creatorul!

Te astept cu drag;te rog sa confirmi participarea pe mail sau telefonic( voi avea nevoie si de un avans de 10 euro)

Namaste!

CURSURI
Nici un raspuns pentru “BIODANZA – “Danseaza-ti viata” ATELIER si SCOALA – 25 noiembrie 2012”

Lasa un comentariu