Atelier de desen și culoare Vindecă-te prin MANDALE DE LUMINĂ!

Aug 21, 2012 No Comments by

Sunt Roberta Neamțu şi te invit să petreci timp de calitate în compania ta și a altor oameni interesați de a intra în contact cu ei înșiși.

Te invit :

  •  să descoperi o modalitate eficientă de relaxare mentală și corporală prin desen și culoare.
  •  să experimentezi cu sufletul tău modul în care te poți vindeca de graba și grijile zilnice, precum și modul în care poți aduce liniște în minte și pace în inimă.

Te invit la atelierele de desen și culoare MANDALEDE LUMINĂ!!

 DESPRE CE E VORBA? Alături de ceilalți participanți, la ateliere vei desena în creion și culoare mandale de lumină. Ne vom folosi de energia grupului pentru a amplifica starea de liniște și pace interioară.

Ai astfel ocazia să îți aduci o oază de liniște în freamătul zilnic al existenței tale.

 

În sanscrită mandală înseamnă „esenţă” +„conţinere”, iar în tibetană „completare” sau „circumferinţa cercului”. Mandala este o unealtă atât de echilibrare, cât şi spirituală, obţinută prin desen si culoare. Este un simbol prin intermediul căruia se accesează treptat diferite nivele ale subconştientului, ajungându-se până la a experimenta unimea, forma ultimă prin care se relevă universul.

 

CUM? Programul cuprinde o serie de 3 ateliere lunare. Fiecare atelier durează aproximativ 2 ore.

 

CÂND? Primul atelier are loc în data de 29 August 2012 de la ora 18.30. Datele pentru celelalte ateliere le stabilim împreună.

 

UNDE? Centrul de dezvoltare personală ,, Chemarea sufletului’’ din str. Stefan Luchian (Pictor) , nr.13, Sector 2, Bucuresti.

 

Poți vizualiza locația accesând http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8531&-7960

 

CINE ŢINE CURSURILE? SUBSEMNATA!

Poți vizualiza profilul meu accesând http://www.floarea-vietii.ro/site/php/teachers.php?teacher=6.

 

CUM MĂ ÎNSCRIU? Trimite un e-mail la roberta_neamtu@yahoo.com. Dacă simți nevoia de detalii suplimentare, te rog să mă contactezi la0722.330.652 begin_of_the_skype_highlighting 0722.330.652 end_of_the_skype_highlighting.

 

CÂT COSTĂ? 45 de lei participarea la un atelier, 100 de lei participarea la două ateliere, 120 lei participarea la toate cele 3 ateliere.

 

Te aştept cu drag!

Roberta

 

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Atelier de desen și culoare Vindecă-te prin MANDALE DE LUMINĂ!”

Lasa un comentariu