Arta unei vieți savuroase – seminar web 28 septembrie 2012 ora 19:00, cu dr. Saida Désilets

Sep 25, 2012 No Comments by

Cum ar fi sa ai cunostintele si capacitatea sa traiesti viata in asa fel incat fiecare moment sa iti aduca tie, ca femeie, o stare mai mare de bucurie, usurinta, alinare si energie?

Arta de a trai o viata savuroasa este alegerea noastra de a crea in fiecare clipa oportunitati generatoare de pace, stralucire si putere personala. Este capacitatea de a alege iubirea, de a alege viata, de a alege libertatea indiferent de conditiile de moment.

Cand alegem sa ne trezim adevarata noastra natura ca femei, descoperim ca in realitate noi suntem foarte vii si conectate cu intreaga viata. Aceasta descoperire, precum si abilitatea de a ne abandona frumusetii noastre innascute ca expresii feminine ale Divinului fac parte din a trai o viata plina de savoare.

Femeia care ne va ghida in aceasta seara de vineri si-a dedicat viata vindecarii, descoperirii si sarbatoririi naturii noastre Feminine profunde, ea este un exemplu viu a ceea ce transmite, iar abordarea ei este relaxata, blanda, interactiva, inspiratoare si plina de umor.

Mentionam principalele subiecte pe care le vom aborda impreuna cu Saida:

Ce este savoarea?

Savoarea este viata insasi. Nu include doar legatura noastra senzuala cu lumea prin intermediul simturilor si placerii noastre, savoarea este intreaga frumusete, intreaga natura si tot ceea ce debordeaza de viata. Este acea energie vibranta care iti patrunde in fiecare fibra si te face sa stralucesti de la interior spre exterior. Este dreptul nostru ca fiinte umane.

Cum ne putem experimenta natura senzuala/sexuala intr-un mod mult mai constient?

Nu am fi capabile sa percepem aceasta lume in lipsa simturilor si nu am putea sa o concepem in absenta sexualitatii noastre. Prin urmare a ne experimenta intr-un mod mai constient natura noastra senzuala/sexuala inseamna tocmai a ne experimenta mai constient trupul si simturile. Aceasta inseamna nu a ne pierde in ele, ci a ne bucura de ele in mod plenar, a invata de la ele si a le rafina astfel incat sa nu ne mai inspaimante sau sa ne controleze, ci dimpotriva sa ne devina aliati in cadrul acestei minunate calatorii pe care o numim viata.

Redefinirea orgasmului si extinderea acestei definitii la orgasmul TOTAL:

Definitia actuala a orgasmului este in mod implicit foarte limitata si exclude toate experientele noastre extatice profunde, subtile si indescriptibile. Dimpotriva, orgasmul TOTAL inseamna orgasmul la nivelul intregului trup si nu doar la nivelul organelor sexuale, ceea ce ne arata ca viata insasi poate fi extrem de placuta.

Cum sa ne armonizam relatiile atat cu barbatii cat si cu femeile

Aceasta incepe prin a ne armoniza relatia cu propria noastra feminitate si masculinitate. Odata ce avem o relatie corecta cu propria fiinta, este cu mult mai usor sa extindem aceasta armonie in toate relatiile noastre. Cand putem recunoaste ca unele conflicte pe care le avem cu unii barbati/femei arata de fapt ceva din interiorul nostru, abia atunci putem demara cresterea si transformarea noastra launtrica. Aceasta este o alegere pe care trebuie sa o facem zilnic si reprezinta un demers rodnic pe parcursul intregii noastre vieti.

 

De ce seminar web?

Pentru a avea un nivel accesibil al costurilor, am optat pentru varianta webinar-ului (adica seminar web, Saida fiind alaturi de noi prin intermediul internetului), iar pentru ca acest demers sa fie si mai savuros am hotarat sa ne intalnim in acelasi spatiu. In acest fel ne vom conecta cu usurinta, atat cu ea, cat si intre noi.

Aici gasesti o prezentare pe Youtube a acestui eveniment realizata chiar de Saida. http://www.youtube.com/watch?v=cj1MS-9-Wao

Saida Désilets este doctor in Psihologie Transpersonala, fondatoare a „The Désilets Method” si „Jade Goddeess” experta in psiho-sexologie pentru femei. Autoare a cartii „The Emergence of the Sensual Woman. Awakening our Erotic Innocence”, Saida a fost continuu solicitata in ultimii 12 ani sa sustina workshop-uri si seminarii pentru femeile din intreaga lume care doresc MAI MULT de la viata lor.

http://www.theDesiletsMethod.com

Te invitam sa iti revendici ceea ce este deja al tau!

cost: 150 Lei

informatii: contact@discoveryourself.eu

Tel: +4 0729 74 87 30 / 0757 65 77 26

Locatia: Se va comunica persoanelor inscrise

Inscrierile pentru participare se fac pana la data de 25 septembrie

Care dintre prietenele sau cunostintele tale s-ar bucura sa impartasesti cu ele aceste informatii?

Discover YourSELF Association este o asociatie care organizeaza evenimente de dezvoltare personala si spirituala. Urmareste sa invite autori ai unor carti de succes si traineri internationali care sa sustina workshop-uri, seminarii si evenimente publice, venind in intaminarea oamenilor care cauta sa isi imbunatateasca modul de viata si calitatea experientelor prin cunoasterea unor secrete stravechi si intelegerea legilor Universului.

Reconecteaza-te la esenta sacra a energiei tale feminine!

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Arta unei vieți savuroase – seminar web 28 septembrie 2012 ora 19:00, cu dr. Saida Désilets”

Lasa un comentariu