Aleth Naquet în România Formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé – Conferinţă şi Workshop de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®

Iun 04, 2013 No Comments by

Comunic deci exist!

Află cheia relaţiilor fericite

Îmbunătăţeşte-ţi calitatea relaţiilor tale cu ajutorul Metodei ESPERE® împreună cu Aleth Naquet, din nou în România în perioada 20 – 23 iunie 2013.

Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® şi în parteneriat cu Centrul ADRES (Franţa), organizează conferinţa şi workshopul de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®: Comunic deci exist! Află cheia relaţiilor fericite.

Conferinţa va avea loc in data de 20 iunie 2013, ora 19:00, în cadrul hotelului Howard Johnson din Bucureşti.

Workshopul va avea loc în perioada 22-23 iunie 2013, ora 9:00 – 18:00, în cadrul hotelului Howard Johnson din Bucureşti.

Evenimentele se adresează persoanelor interesate de îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

Câteva teme care vor fi abordate :

  • Ce inseamnă comunicarea relaţională?
  • Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfuncţional – Sistemul SAPPE
  • Instrumente pentru a repera deficienţele în comunicare care antrenează conflicte şi suferinţe
  • Cum se poate trece de la un mod disfuncţional de comunicare la unul relaţional?
  • Diminuează conflictele din viaţa ta şi îndrăzneşte să te afirmi
  • Cum îţi poţi asculta emoţiile, fricile, dorinţele şi conflictele interioare
  • Cum te poţi elibera de autosabotori şi credinţe nocive
  • Cum poţi creşte un copil fericit
  • Cum poţi cultiva cele mai importante 7 relaţii din viaţa ta

Într-o manieră dinamică şi vie, Aleth permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, pornind de la întrebări şi cereri concrete, din viaţa de zi cu zi.

În cadrul workshopului, pe parcursul celor două zile, participanţii vor putea să aprofundeze cum o altfel de comunicare, de tip relaţional, poate facilita regăsirea echilibrului interior şi dezvoltarea unor relaţii armonioase cu sine şi cu celilalţi, mai libere de conflicte secătuitoare.  Vor afla instrumente de comunicare relaţională şi vor putea învăţa cum să repereze şi să evite disfuncţionalităţi de comunicare, care duc deseori la neînţelegeri şi suferinţe.

„Pentru a comunica cuvintele sunt necesare însă nu suficiente”. Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Evenimentele vor fi susţinute de Aleth Naquet, specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.

A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participanţii la workshop vor primi o Atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare în Metoda ESPERE®, în colaborare cu Centrul AmaneSer – organizatorul din România.

Centrul Amaneser este organizatorul în Romania al programului de formare în Metoda ESPERE® deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

 banner27.05.2013_Amaneser_carton

Costul workshopului este de 190 Euro, iar această taxă include: participarea la program, suportul de curs, traducere (română – franceză, franceză – română) pe durata întregului program şi 2 pauze de cafea.

Taxa de participare la conferinţa este de 80 lei. Se asigura traducere (română – franceză, franceză – română).

Pentru mai multe detalii şi înscrieri:

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

„Folosind această metodă de comunicare, nu doar viaţa mea s-a schimbat, ci am văzut cum încetul cu încetul multe persoane care mi-au cerut suportul şi-au regăsit acel echilibru interior şi au reuşit să-şi hrănească mai bine relaţiile importante, fie de cuplu, cu copiii sau profesionale. Comunicarea relaţională te ajută să te regăseşti pe tine însuţi, să gestionezi situaţiile pe care le întâmpini păstrându-ţi echilibrul emoţional şi armonia în relaţii tale. Astfel ai mai multe şanse să fii fericit. “– Claudia Jimeno, Directorul Centrului AmaneSer

Despre Metoda ESPERE®

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé,  Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”.  Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

Despre Jaques Salomé

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.

După numeroase experienţe în domeniu psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relatională Esenţială) .

Este autorul a peste 30 de cărţi, coautor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Despre AmaneSer

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

Centrul de dezvoltare personală AmaneSer este locul unde îţi poţi descoperi pasiunile şi resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuţi, unde poţi explora şi unde vei găsi sprijin pentru a-ţi schimba viaţa în direcţia pe care ţi-o doreşti.

AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace şi testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ţi clădi propria fericire.

Adresa: Matei Basarab, nr. 104, bloc 72, sc. 3, etaj 5, ap. 88, interfon 88C, sector 3, Bucuresti

Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368

E-mail: amaneser@amaneser.ro

voucher

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Aleth Naquet în România Formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé – Conferinţă şi Workshop de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®”

Lasa un comentariu