Abundenta-arta de a primi si a darui 16-18 martie cu Thomas Fischer(Vibhavan)

Feb 14, 2012 No Comments by

Abundenta-arta de a primi si a darui o noua abordare asupra Prosperitatii

16- 18 martie 2012 cu Thomas Fischer(Vibhavan)- facilitator Osho

‘Abundenta nu este ceva ce dobandim. Este o frecventa pe care vibram.’ Wayne Dyer

„ Existenta nu crede in saracie.” Osho

Ne-am obisnuit sa traim in lipsuri, lipsa si putin. Ne gandim ca traim o perioada de ‚criza’ pe care trebuie sa o acceptam. Ca am trait intr-o familie in conditii grele financiar si este normal sa traim la fel sau poate un pic mai bine. Sau poate avem bani si prosperitate dar traim cu un profund sentiment de lipsa si frica de a pierde…

Poate ca, unii dintre noi, am inteles ca e bine sa gandim pozitiv si sa ne focalizam pe ceea ce vrem, nu pe ceea ce nu vrem. Si sa atragem in viata noastra Abundenta, Iubirea, Bucuria si Entuziasmul pe care ni le dorim. Poate obtinem anumite lucruri, dar totusi un sentiment de ‚lipsa’ continua sa existe in noi.

Multe abordari ce vorbesc despre abundenta si prosperitate, ne indeamna sa schimbam focusul dinspre a nu avea (sau a trai in lipsa) catre a avea (sau a fi in abundenta).  Sa ne aliniem cu vibratia abundentei si nu neaparat sa facem ceva.

DAR NU E SUFICIENT. ACESTA E DOAR INCEPUTUL TRANSFORMARII!

Mai e nevoie sa abordam direct ceea ce ne face sa ne indreptam catre Vibratia Lipsei!

Ce anume?

Credintele limitative care au in componenta lor cuvinte precum ‚suficient’ sau ‚numai’, ‚doar atat’, ‚O.K.’

Numai atat Sex?

Numai atatia bani?

Numai atata afectiune?

Numai atata iubire?

Numai atata energie?

Numai acest job?

Vom crea un spatiu in care sa ne observam credintele limitative pe care ni le-am impus si sa ne deschidem spre un nou salt – un salt spre o Noua intelegere – noi posibilitati de a trai o viata bogata si completa.

Si foarte important vom lucra pe urmatoarea intrebare(sau koan): Cand am preluat ideea ca suntem indreptatiti sa avem Numai atat?

Va fi o CALATORIE penru a ajunge la aceste credinte limitative. O calatorie de eliberare de orice ne blocheaza sa primim iubirea, abundenta si plenitudinea vietii care sunt disponibile pentru noi.

Dupa ce te eliberezi de aceste convingeri CU CE RAMAI?

CU INCREDEREA PRIMARA…

Increderea in fluxul Natural al Existentei dintre a Primi si a Da si invers.

Increderea ca toate se potrivesc ca intr-un puzzle.

Pentru ca suntem parte din Univers, sunt precum niste copii ai lui Dumnezeu.

O calatorie dinspre Frica catre Incredere…

Tot acest proces este o Calatorie plina de energie si experienta.  Pentru ca nu va fi analiza mentala prea multa!

Ne vom folosi de  metode precum: dans shamanic, bio-energetics, meditatii active Osho, tehnici de eliberare emotionala, body-awareness…

Cu ce te poate imbogati acest seminar?

  • Descoperirea convingerilor limitative ce ne blocheaza sa avem in viata noastra Abundenta, Bucurie, Pasiune…etc
  • Vindecarea de aceste convingeri limitative si transformarea lor in noi convingeri care sa ne faca sa avem o viata implinita.
  • Intelegerea ca nu e vorba numai de o lipsa a banilor ci de sentimentul de lipsa in general in toata viata noastra. De aici intelegerea Abundentei pe toate planurile, fie ca e vorba de bani, fie de afectiune, fie de energie, fie de prietenie, fie de sex…
  • Intelegerea ca e vorba tot timpul de Alegere: dintre frica sau incredere. Frica ne duce catre lipsa iar increderea catre Abundenta.
  • O descoperire in interiorul nostru a unei resurse foarte mari de energie si pasiune de viata. Abundenta de emotii si energie. Vom face asta prin meditatii Osho, exercitii de bio-energetics, miscare si dans…

Cine ne va insoti in calatorie ?

Thomas Fischer (Vibhavan) este discipol Osho de mai bine de 27 de ani si Traieste ceea ce inseamna Zorba Buddha, omul nou despre care vorbeste Osho, cel plin de energie, dans si viata precum Zorba Grecul dar si cel care vrea sa inteleaga misterele vietii, sa traiasca legatura cu ceva mai inalt – Existenta din fiecare…

Povestea lui Vibbavan este mult asemanatoare cu cea a lui Bodhi Ray (cel care a initiat acum 3 ani grupurile de masculinitate si respiratie oceanica in Romania), prin faptul ca pana la 39 de ani a avut succes in afaceri, a ajuns sa se bucure de tot ceea ce inseamna la vremea respectiva VISUL AMERICAN (propriul bussines, bani, proprietati, relatii), dar tot simtea ca ceva ii lipsea, ceva nu se potrivea. Asa ca dupa ce a citit prima carte OSHO, imediat s-a dus in Puna sa-l intalneasca pe maestru, si de atunci viata lui a cunoscut o noua profunzime si implinire de sine.

In prezent el este om de afaceri, saman, maestru reiki, terapeut, prieten, iubitor de viata, Vibhavan e pasionat de nou si de necunoscut fie ca aceasta presupune explorarea lumii lui interioare sau escaladarea unui nou munte din Himalaya – oricare din aceste lucruri le face cu pasiune si totalitate.

Format sub indrumarea lui Veeresh la Humaniversity in Olanda si in USA la Academia Osho din Sedona, Vibhavan are abilitatea de a inspira in ceilalti pasiunea Explorarii – Interioare si Exterioare. Dragostea lui si autenticitatea pot fi simtite prin felul in care ii sustine pe ceilalti sa-si asume riscuri in viata lor, deschizandu-se spre noi posibilitati si in felul in care ii sprijina sa-si gaseasca curajul in ei insisi de a face fata fricilor, trecand prin foc spre un nou pamant fertil, deschizandu-se spre abundenta si prosperitate in viata lor.

Vibhavan conduce workshop-uri in India, Europa, Brazilia si SUA, impartasind din iubirea lui si insotind oamenii sa se deschida spre a se iubi mai profund pe ei insisi si pe ceilalti.

Creatorul si coordonatorul centrului de transformare si meditatie din Brazilia „Osheanic International”. www.osheanicinternational.com/

Vibhavan traieste total si iubirea lui inspira pe ceilalti sa se deschida si sa TRAIASCA ACUM!

Detalii si cost

Program Vineri  (18:00 – 22:00) , Sambata si Duminica (8:00 – 18:00)
Contributie: 130 Euro sau 570 ron. (Pentru a-ti rezerva un loc e nevoie sa achiti un avans de 50%  sau 285 Ron). Restul se plateste la inceputul seminarului in Euro.                                                                                                                                                                                                       Inscriere: pana pe 29 februarie 2012.
Numar limita de participanti: 20

Organizator:

ZORBA BUDDHA– transformare personala si spirituala

Cea mai profunda frica a noasta e ca suntem insuficieti. Cea mai profunda frica a noastra este ca suntem mult prea puternici. Acesta este lumina noastr?, si nu întunericul care ne sperie. Ne întrebam: Cine sunt eu s? fiu genial, frumos, talentat, fantastic? De fapt, cine nu esti tu? Esti un copil al lui Dumnezeu. Jocul tau marunt nu serveste lumii in care traiesti. Nu este nimic maret sa fii mic doar ca alte persoane sa nu se simta nesigure in jurul tau. Suntem cu toti meniti s? str?lucim, sa fim expresii vii aaa cum sunt copiii. Ne-am nascut pentru a manifesta slava lui Dumnezeu care este in noi. Aceasta manifestare a lui Dumnezeu este in toti oamenii, in toata lumea. Si, pe masura ce lasam focul nostru interior sa lumineze, inconstient le dam voie si celor din jurul nostru sa faca acelasi lucru. In timp ce ne eliberam de fricile noastre, prin prezenta noastra ii eliberam si pe ceilalti.”

Marianne Williamson (Return To Love: Reflections on the Principles of A Course in Miracles)

CURSURI
Nici un raspuns pentru “Abundenta-arta de a primi si a darui 16-18 martie cu Thomas Fischer(Vibhavan)”

Lasa un comentariu