2013- Cel mai bun An din Viata mea (un program de coaching ca sa te reconectezi cu Viziunea ta)

Ian 15, 2013 No Comments by

Un Program de 8(10) ore pe durata a 2 seri(15 si 22 ian. 2013)

In Intervalul dintre intalniri veti primi 1 sesiune de Coaching Gratuit. Limita de inscrisi: 8.

Spre finalul anului trecut deja (2012) citeam o carte pe care o gasesc de o semnificatie foarte mare –„ Calaugarul care si-a vandut Ferrari-ul” al lui Robin Sharma. Poate multi dintre voi o stiti si ati citit-o. In una din seri cand meditam la cele spuse in carte mi-a venit acest titlu: Cel mai bun An din Viata mea. Ma intrebasem inainte oare cum sa se numeasca…si iata ca a venit si inspiratia. Nici nu se putea un nume mai bun!

Va invit la un proces transformational (prin care eu tocmai am trecut in ultimele 2 saptamani) de auto-observare si analiza a anului trecut si apoi de trezire a Pasiunii si a unei Viziuni puternice pentru 2013!

Nu este vorba numai de stabilirea „deja clasica” a obiectivelor Smart pe 2013 ( cu tehnici de devoltare personala si N.L.P…etc). Ci de un proces transformational in care veti simti senzorial ce inseamna dezamagirea, frustrarea ca nu ati facut ce v-ati propus pe 2012( acele lucruri pe care nu ati reusit sa le faceti), veti simti corporal –  trezirea unei noi Intentii pe 2013, prin dans shamanic, tobe si ritm. Vom lasa „Viziunea” sa apara din adancurile subconstientului. Nu o vom cauta cu mintea noastra constienta. Va fi fun si relaxare, energie si celebrare.

Pe langa asta, veti ramane nu numai cu o Intentie/Viziune a anului 2012 ci si cu un Plan de Actiune solid si curajos. Al vostru dar sustinut de mine (prin oferirea unei sedinte de coaching Gratuit intre cele 2 intalniri intre 15 si 22 ianuarie). De asemenea sustinut si de colegii care va vor fi alaturi prin stabilirea unor ‚echipe de lucru’.  Pe langa stabilirea unor obiective pe 2013 veti ramane cu Increderea in Visele si Pasiunile voastre cele mai profunde(si pentru 2014, 2015 si dupa aceea)

Pentru ca, in Final sa ne Bucuram de Darul cel mai de pret- dincolo de planuri si obiective. Este chiar Drumul in sine. Sub forma Momentului PreZENt!

Te acompaniaza: Veet Cristian. Este Life si Business Coach, Trainer N.L.P.  Cu experienta in Facilitarea seminariilor experientiale cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho, N.L.P. si Coaching.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

Program:  joi 15 si 22 ian. 18:00-22:00(23:00)

Contributie:  170 Ron (contributia pentru ambele seri)

Ce include contributia:

  • Participarea la ambele seminarii
  • Materiale de curs
  • Posibilitatea de a avea o sesiune de coaching pe skype/ sau telefon de 15-25 min cu facilitatorul in intervalul 15-22 ianuarie pt definitivarea obiectivelor/intentiilor pe 2013 si eliberarea de convingerile care inca te limiteaza sa crezi ca poti sa faci ce ti-ai propus…   ( De aceea ATENTIE: programul e limitat la un numar de numai 8 persoane pentru ca fiecare sa aiba acces la maxim de atentie din partea facilitatorului)

Inscrierile au loc pana pe 12 ian. 2013(ora 11 P.M.) impreuna cu plata unui avans de 100 Ron. Limita de inscrisi: 8. Deci regula este cea a primului venit, primul servit.

ATENTIE: Din momentul inscrierii iti voi trimite un e-mail de confirmare impreuna cu un Chestionar creat de mine special pt acest program cu cateva intrebari care te vor ajuta deja sa incepi procesul de constientizare. Programul de coaching personalizat incepe chiar inainte de data seminarului!

Locatia:  Bucuresti. Locatia va fi anuntata la inscriere.

Organizator: SKY MIND si   ZORBA BUDDHA

Detalii si inscriere: cristiancoach@skymind.ro   (sau 0722.519.299.) www.skymind.ro si  www.zorbabuddha.ro

CURSURI
Nici un raspuns pentru “2013- Cel mai bun An din Viata mea (un program de coaching ca sa te reconectezi cu Viziunea ta)”

Lasa un comentariu