Congresul International de Psihologie Aplicata “Psihologii – Aici si Acum”, Brasov 19, 20, 21 aprilie 2013

Feb 07, 2013 No Comments by

Stimati participanti

Asociatia Psihologilor Atestati din Romania [A.P.A.R.] organizeaza un eveniment de formare profesionala continua, atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu credite pentru toate cele 10 specialitati si anume: 5 credite pentru audient, 10 credite prezentare lucrare/poster, 10 credite participare workshop, 12 credite prezentare workshop. Mentionam ca eliberarea diplomelor se face pentru participarea/prezentarea efectiva.

Pe langa participarea in calitate de audient, puteti opta pentru participare cu prezentare de workshop, lucrare(i) si/sau poster(e), pentru care membrii Comitetului Stiintific vor valida si premia cele mai bune prezentari, cuantificate si de f.b.-ul participantilor la congres.

Termenul limita de trimitere a rezumatelor, lucrarilor, posterelor si workshopurilor este de 25 februarie 2013. Dupa validarea de catre comitetul stiintific se vor trimite prezentarile in extenso pana la data de 15 martie 2013 pentru a fi publica in volumul cu lucrarile congresului.

Deoarece punem accent si pe componenta educationala, studentii beneficiaza de conditii preferentiale, in limita locurilor alocate pt ei. In plus, vor putea sa participe la o sesiune de lucrari stiintifice dedicate studentilor, cu tematici din domeniul psihologiei, lucrari si postere, ce vor fi jurizate de catre Comitetul Stiintific.

Pentru inscriere va rugam sa folositi acest formular online.

www.psihologii.ro

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Congresul International de Psihologie Aplicata “Psihologii – Aici si Acum”, Brasov 19, 20, 21 aprilie 2013”

Lasa un comentariu