Congresul Internaţional de Psihologie Aplicată “Psihologii – AICI şi ACUM”, 9 – 11 noiembrie 2012

Sep 25, 2012 No Comments by

Prima ediţie a Congresului Internaţional de Psihologie  Aplicată “Psihologii – aici şi acum” va avea loc la Braşov şi va reuni psihologi de renume care vor oferi informaţii şi îşi vor împărtăşii realizările celor interesaţi de acest domeniu.

Evenimentul se va desfăşura la Braşov, în Aula “Sergiu T. Chiriacescu” a Universităţii Transilvania din Braşov, în perioada 9-11 noiembrie 2012, având ca tematică „ Psihologii -Aici şi Acum”.

Oraşul nostru va găzdui o importantă reuniune ştiinţifică ce se adresează atât psihologilor  practicieni, cât şi studenţilor, managerilor de resurse umane, dar şi persoanelor interesate de dezvoltarea lor persoanală. Pe perioada celor 3 zile de manifestări ştiinţifice, participanţii vor putea lua parte la conferinţe şi workshopuri susţinute de personalităţi acreditate, dar au şi ocazia să se promoveze pe plan profesional şi să interacţioneze cu specialişti din acelaşi domeniu. De asemenea, prin participarea la acest eveniment, psihologii pot acumula credite maxime pentru domeniul de specializare pe care îl practică.

O prezenţă remarcabilă în cadrul Congresului va fi Richard Page, profesor emerit în consiliere educaţională şi consiliere psihologică la Universitatea din Georgia, director fondator al Şcolii Europene de Psihoterapie Integrativă, care a publicat peste 80 de articole în reviste ştiinţifice din domeniul psihologiei. Acesta va susţine un workshop cu tematica ,,Psihoterapia de grup în teoria şi practica integratoare”.

Toate cele 10 specialităţi legiferate de Colegiul Psihologilor din Romania beneficiază de credite maxime din partea acestora, evenimenul fiind şi unul de formare profesională continuă.

În cadrul evenimentului ştiinţific va avea loc şi un concurs de lucrări ştiinţifice/postere pentru practicieni, dar şi pentru studenţi, comitetul ştiintific va valida cele mai bune lucrări prezentate.

Din Comitetul Ştiinţific al evenimentului fac parte lectori universitari , psihologi practicieni cu experienţă vastă, modele de success în cariera profesională.  Amintim câteva personalităţi ce ne vor onora cu prezenţa la acest Congres: Richard Page, Constantin-Edmon Cracsner, Doru Dima, Gabriela Dima, Liliana Viviana Don, Cătălin Marius Gherasim, Veronica Jardan, Cornelia Tatu, Jenő László Vargha şi Octavian Jardan.

În plus, participanţii vor putea achiziţiona în cadrul Congresului cărti de specialitate, precum şi instrumente de evaluare psihologică.

Detalii suplimentare despre modalitatea de participare ca audient sau ca prezentator de workshop/lucrare ştiinţifică găsiţi www.psihologii.ro  .

Acest eveniment reprezintă un foarte bun prilej de autocunoaştere, dezvoltare personală si profesională.

Vă invităm să participaţi la Congresul Internaţional “Psihologii – Aici şi Acum” atât pe cei care practică această meserie, cât şi pe cei interesaţi să-şi îmbogăţească cunoştiinţele legate de acest domeniu. Pentru înscrierea la acest eveniment, accesaţi http://www.psihologii.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=49&lang=ro .

Cu stimă,

Veronica Jardan

 0751.51.51.57

office@psihologii.ro

www.psihologii.ro

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Congresul Internaţional de Psihologie Aplicată “Psihologii – AICI şi ACUM”, 9 – 11 noiembrie 2012”

Lasa un comentariu