Concert extraordinar de Chitara si Flaut

Apr 11, 2013 No Comments by

Va invitam la un concert de muzica acustica, duo-ul format din flautista Ana Chifu si chitaristul Radu Valcu va asteapta sa va relaxati cu un ceai si sa va lasati purtati intr-o calatorie muzicala, ce va poarta in timp din Epoca Elisabetana, pana in zilele noastre.

…despre Ana Chifu & Radu Valcu..

Duo-ul este format din flautista Ana Chifu si chitaristul Radu Valcu, membri ce au inceput sa colaboreze din 2009. Cei doi au in repertoriu piese din toate perioadele de creatie, de la muzica medievala, pana la cea contemporana si jazz, interpretand lucrarile unor compozitori precum : John Dowland, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Erik Satie, Claude Debussy,Astor Piazzolla,Toru Takemitsu, Miroslav Tadic si multi altii.

Duo-ul a sustinut recitaluri in Bucuresti si in tara, participand si la festivaluri precum Eduard Pamfil, la concertele Hibernalului de Chitara,fiind invitati ai festivalului international de chitara din Sinaia si realizand inregistrari in televiziune. Ana Chifu si Radu Valcu au si activitate solistica si sunt membri ai mai multor formatii si grupuri camerale,alaturi de care au concertat in sali precum sala mare a Atheneului in Romania dar si in strainatate, fiind de altfel si detinatori de numeroase premii nationale si internationale.

Pret bilet: 15 lei

Detalii si rezervari la te.0721674578/0213351517/0734146895

poster - Copy

EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Concert extraordinar de Chitara si Flaut”

Lasa un comentariu