Angela Sinickas în România la conferința internațională ”Maximizaţi câştigurile din programele de comunicare”

Iul 05, 2012 No Comments by

Mastermind Communications organizează cel de-al treilea seminar internaţional din seria CUM SĂ FII CONVINGĂTOR ÎN BUSINESS, intitulat Maximizaţi câştigurile din programele de comunicare. Demonstraţi că merită! pe 31 octombrie 2012 în Bucureşti. Invitată este Angela Sinickas, pionier în domeniul măsurării eficienţei programelor de comunicare organizaţionale.

Preşedinta Sinickas Communications Inc., Angela Sinickas, se va afla pentru prima dată în România, în cadrul evenimentului de public speaking de la București. Seminarul va aborda teme precum: calcularea ROI (Return On Investment – profit) pentru acțiunile de PR și CSR, măsurarea eficienţei programelor de comunicare, stabilirea de obiective măsurabile, măsurarea programelor fără cheltuieli, măsurarea eficienţei şi eficacităţii unui site, ce înseamnă o rată bună de răspuns la un sondaj de opinie, transformarea rezultatelor unei măsurări în acţiune.

Evenimentul – detaliat pe www.convingatori-in-business.ro – va reprezenta cea mai importantă oportunitate de învățare directă a tehnicilor de măsurare a efectelor şi maximizare a câştigurilor din programele de comunicare organizaţională, într-o manieră interactivă și antrenantă. Reprezentând o premieră în industria de profil, evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare şi relaţii publice, corporate communications, marketing, resurse umane şi vânzări.

Un pionier în domeniul măsurării comunicării organizaţionale, Angela Sinickas a brevetat o formulă de măsurare a eficacității și eficienței programelor de comunicare încă din 1981. Studiile ei au fost citate de Harvard Business Review, Investors Business Daily, HR Magazine, Executive Solutions, PR News, Journal of Communication Management, etc. Angela este preşedinta companiei internaţionale de consultanţă Sinickas Communications, Inc., care ajută corporaţiile să ajungă la rezultate de business prin intermediul unei diagnoze personalizate şi soluţii practice. A participat în calitate de speaker la peste 400 de conferinţe de comunicare din toată lumea: Argentina, Barbados, Belgia, Brazilia, Danemarca, Italia, Mexic, Spania, Noua Zeelandă, Trinidad, Africa de Sud, Suedia, Elveţia, India, Irlanda şi SUA.

Pentru detalii și înscrieri:

Cristina Mehedințeanu – Coordonator PR și Marketing

GSM. 0725-911112

Tel/Fax. 021-4230702

Email. cmehedinteanu@mastermindcom.ro

 

Lavinia Andronache  – Reprezentant Vânzări şi Publicitate

GSM. 0735-911107

Tel/Fax. 0371-390986

Email. landronache@mastermindcom.ro

Mastermind Communications SRL

Web. www.convingatori-in-business.ro, www.calendarevenimente.ro, www.mastermindcom.ro

CURSURI, EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Angela Sinickas în România la conferința internațională ”Maximizaţi câştigurile din programele de comunicare””

Lasa un comentariu