Aleth Naquet în România – Conferinţă şi Workshop 21 – 23 februarie 2013

Ian 29, 2014 No Comments by

Comunic deci exist!

Află cheia relaţiilor fericite

Descopera cum poti trece de la un sistem disfunctional de comunicare, care antreneaza conflicte si suferinte, la o comunicare relationala, care te poate ajuta sa iti mentii relatiile sanatoase si vii, împreună cu Aleth Naquet, din nou în România, în perioada 21 – 23 februarie 2013.

Conferinta: 21 februarie 2014, ora 19:00, in cadrul Capital Plaza din Bucuresti.
Workshopul: 22-23 februarie 2014, ora 9:00 – 18:00, in cadrul Uzinexport Bussines Center din Bucuresti.

CUI SE ADRESEAZĂ ŞI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?

Conferinţa şi workshopul se adresează tuturor persoanelor care îşi doresc să îşi îmbunătăţească viaţa şi relaţiile interpersonale.

Într-o manieră dinamica şi vie, Aleth le va permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, pornind de la întrebări şi cereri concrete, din viaţa de zi cu zi.

Astfel, participanţii vor descoperi cum să treacă de la un sistem disfuncţional de comunicare, care antrenează conflicte şi suferinţe, la o comunicare relaţională pentru a trăi mai fericiţi şi pentru a crea relaţii mai sănătoase şi vii.

CARE VOR FI TEMELE ABORDATE?

 • Ce înseamnă comunicarea relaţională?
 • Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfuncţional – Sistemul SAPPE
 • Instrumente pentru a repera deficienţele în comunicare ce antrenează conflicte şi suferinţe
 • Cum se poate trece de la un mod disfuncţional de comunicare la unul relaţional?
 • Cum să diminuezi conflictele din viaţa ta şi să îndrăzneşti să te afirmi
 • Cum îţi poţi asculta emoţiile, fricile, dorinţele şi conflictele interioare
 • Cum te poţi elibera de autosabotori şi credinţe nocive
 • Cum poţi creşte un copil fericit
 • Cum poţi cultiva cele mai importante 7 relaţii din viaţa ta

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (Franţa), Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?

Aleth NAQUET Este specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.

A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé,  autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

DESPRE JACQUES SALOME şi METODA ESPERE®

Jacques Salome este psihosociolog, formator, scriitor francez.

După numeroase experienţe în domeniul psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relaţională Esenţială). Este autorul a peste 59 de cărti, co-autor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metoda vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Scopul comunicării relaţionale prin Metoda ESPERE® este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor inter-personale din toate domeniile vieţii. Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”.  Astfel, din  această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

CÂT COSTĂ? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS? 

Conferinţa: 8o lei

Workshop: 190 euro achitaţi în lei la cursul BNR din ziua efectuării plăţii

Plata se poate realiza fie cash la sediul nostru, fie prin virament bancar în contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Ţiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include:

 • participarea la program;
 • suport de curs;
 • atestat de participare recunoscut internaţional
 • traducere (româna – franceza, franceza – româna) pe durata întregului program;
 • 2 pauze de cafea

Facilităţi de plată:

 • plata în rate, cu ultima rata achitată până la 16 februarie 2014

CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participând la workshop vei primi atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare de Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE® în colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din România.

UNDE SE FAC ÎNSCRIERILE?

 

„Folosind această metodă de comunicare, nu doar viaţa mea s-a schimbat, ci am văzut cum încetul cu încetul multe persoane care mi-au cerut suportul şi-au regăsit acel echilibru interior şi au reuşit să-şi hrănească mai bine relaţiile importante, fie de cuplu, cu copiii sau profesionale. Comunicarea relaţională te ajută să te regăseşti pe tine însuţi, să gestionezi situaţiile pe care le întâmpini păstrându-ţi echilibrul emoţional şi armonia în relaţiile tale. Astfel ai mai multe şanse să fii fericit. “– Claudia Jimeno, Directorul Centrului AmaneSer

 Despre Metoda ESPERE®

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé,  Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”.  Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

Despre Jaques Salomé

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.

După numeroase experienţe în domeniu psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relatională Esenţială) .

Este autorul a peste 30 de cărţi, co-autor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Despre AmaneSer

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

Centrul de dezvoltare personală AmaneSer este locul unde îţi poţi descoperi pasiunile şi resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuţi, unde poţi explora şi unde vei găsi sprijin pentru a-ţi schimba viaţa în direcţia pe care ţi-o doreşti.

AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace şi testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ţi clădi propria fericire.

 • Adresa: Matei Basarab, nr. 104, bloc 72, sc. 3, etaj 5, ap. 88, interfon 88C, sector 3, Bucuresti
 • Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368
 • E-mail: amaneser@amaneser.ro

carton_comunic deci exist

CURSURI, EVENIMENTE
Nici un raspuns pentru “Aleth Naquet în România – Conferinţă şi Workshop 21 – 23 februarie 2013”

Lasa un comentariu