19 Octombrie 2013, orele 16.00, Eveniment Caritabil – Inimi care Zidesc

Oct 09, 2013 3 Comments by

In data de 19 Octombrie 2013, orele 16.00, va avea loc evenimentul caritabil Inimi care Zidesc.

Evenimentul va fi gazduit de Galeria Irecson ( adresa: Calea Victoriei, nr.2).

Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a ajuta la continuarea construirii unei bisericute din nordul Moldovei, inceputa de aproximativ doua decenii ( Biserica Izvorul Tamaduirii, din orasul Dorohoi, Judetul Botosani, cartier Trestiana).

Violeta Tanase  ne-a marturisit:

Am ales sa organizez acest eveniment, deoarece, orasul Dorohoi, este locul in care m-am nascut si am crescut, unde oamenii au o frumusete aparte. Este un loc al lui Dumnezeu, cladit pe frumusete, dragoste si armonie, care imbina perfect stiinta, cultura, arta si spiritualitatea prin personalitatile pe care le-a darui, tarii noastre, de-a lungul timpului, personalitati cunoscute nu doar la nivel national ci si international: George Enescu, Mihai Eminescu (nascut la Ipotesti, jud. Botosani), Spiru Haret, Pastorel Teodoreanu, Ion Pillat etc.

Cei care vor da curs invitatiei noastre, se pot bucura, in cadrul programului pe care il oferim, de prezenta doamnei Geta HEIMERL, psiholog si scriitor, care va sustine un workshop despre “Cuvantul care zideste”, introducandu-ne, in acelasi timp, in lumea Povestilor cu Ingeri scrise chiar de ea, de prezenta domnului Gheorghe IOVU denumit si “doctor de suflete” prin muzica terapeutica, de inspiratie divina, pe care o creeaza si interpreteaza. In cadrul acestui eveniment, domnul Gheorghe Iovu va lansa, in premiera, C.D.-ul Fiii Luminii si ne va incanta auzul, in mod special, cu melodia Intoarcerea Dacilor, o melodie care a atins sufletele tuturor celor care au ascultat-o, din tara si din afara tarii. Muzica lui Gheorghe Iovu este cunoscuta si apreciata atat in tara cat si peste hotare unde a tinut numeroase concerte. Asociatia Young GoldFish ne va prezenta abilitatile copiilor cu dizabilitati, care vor sprijini evenimentul nostru: Miruna Cardos, Presedinte al Asociatiei Young GoldFish, ne va spune, in cateva cuvinte, povestea ei de viata,  povestea fericita a unei fete care a reusit sa transforme, o usoara deficienta, intr-o calitate,  Petra Pintelei, studenta la Relatii Internationale, cunoscatoare a sase limbi straine, va sustine un moment vocal, Raluca Vlaicu, eleva in clasa a IV-a, la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, va sustine un moment muzical la orga, Andrei Moraru, elev in clasa aVIII-a, la aceeasi Scoala pentru Deficienti de Vedere, va sustine un moment vocal.

Geta HEIMERL

Psiholog si scriitor, colaboreaza cu reviste din Europa, Australia, Romania.

A editat mai multe CD-uri ca scriitor.

Colaboreaza cu Centrul Gifted Education pentru copii supradotati, unde preda “Abilitati lingvistice – inteligenta lingvistica”.

Iubeste munca alaturi de copii, creeaza pentru ei, dorind ca prin ceea ce le daruieste sa le dezvolte inteligenta emotionala, abilitatile intelectuale, creativitatea si spiritul de echipa.

Scrie in special povesti cu talc, adresate atat copiilor, cat si adultilor.

Despre ele, oamenii spun ca ii ajuta sa gaseasca raspunsuri  la intrebarile lor, cat si sa se dezvolte personal, uneori cu functie vindecatoare, alteori de cunoastere.

Este cunoscuta si apreciata in cercurile povestitorilor, a celor care daruiesc prin cuvinte sensuri si speranta vietii. A editat 6 albume cu povesti, a avut si are emisiuni la radio si TV, spectacole , are prezente active la  diverse simpozioane si congrese, intalniri cu mici si mari in case de copii, scoli, gradinite, aziluri de batrani. Intretine o activitate sustinuta in promovarea limbii si a creatiei romanesti.

Pe Geta Heimerl, o puteti gasi pe: http://www.povesteata.ro/ povesti pentru a creste, a cunoaste, a iubi, a vindeca

Gheorghe IOVU

Pina in prezent a editat 11 albume, ultimele doua,  printre care si Best Of Meditation, fiind imprimate la New York. Are emisiuni la televiziune si nu exista simpozion sau congres de terapii complementare unde sa nu fie invitat. Canta cu aceeasi bucurie atat intr-o sala de spectacol, pentru sute de oameni, cat si pentru unul singur. Muzica domnului Gheorghe Iovu i-a ajutat pe multi sa-si gaseasca calea, sa-si doreasca sa traiasca, sa creeze la rindul lor. Dupa melodiile sale au fost scrise povesti, poezii, s-au pictat tablouri, dar, poate, cel mai important este faptul ca omul, ascultand aceasta muzica, se recunoste asa cum este: fiinta divina.

Gheorghe Iovu a mai sustinut concerte in America, Germania, Spania, Italia, Franta, Ungaria.

Sustine concerte in sali de spectacol, dar are si un gen de intalniri ale sufletului, de neuitat, in case de copii, spitale, aziluri de batrani, parcuri, si in care, de multe ori, a avut-o alaturi pe Geta Heimerl.

Pe Gheorghe Iovu, il puteti gasi pe: http: http://www.gheorgheiovu.com/, http://www.gheorgheiovu.ro/

 Asociatia Young Goldfish urmareste consilierea, formarea si integrarea profesionala a tinerilor. Cu aproape 5 ani experienta, Young Goldfish a avut proiecte ca “Orient Express” (finantat de Fundatia Soros Romania), “Masuri Active de ocupare pe o piata a muncii in continua schimbare” (cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU), “Sustainable Lifestyle” si “Build Your Career Dream” prin Programul Tineret in Actiune –  cursuri de formare cu 8 tari participante dar si proiectul “Urmeaza-ti Visul!” (sustinut printr-un grant de The Body Shop Foundation prin programul EMEA Grants). Acesta din urma urmareste cresterea accesului la educatie a copiilor si tinerilor cu deficiente de vedere.

Proiectul “Urmeaza-ti Visul” a inclus construirea unui studio de inregistrari audio la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, inregistrarea de carti audio cu ajutorul actorilor si voluntarilor nostri si numeroase evenimente de consiliere profesionala a tinerilor din licee normale si speciale din Bucuresti si Buzau.

Participarea Young Goldfish alaturi de elevii si absolventii de la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti doreste sa demonstreze ca tinerii sunt cea mai importanta resursa a societatii noastre si ei reusesc numai prin ambitie, speranta si credinta in Dumnezeu pentru a-i putea ajuta si ei in viitor pe cei mai mici si mai slabi.

Mai multe detalii gasiti pe www.youngoldfish.ro

Evenimentul caritabil Inimi care Zidesc, isi propune sa impulsioneze, pe toti cei dornici de a ajuta la continuarea construirii Bisericii Izvorul Tamaduirii, din Dorohoi, sa contribuie:

 – fie material (prin utilaje si materiale de constructie)

 – fie financiar prin donatii facute in cont: RON 2511.010308.5.37 deschis la CEC Bank sucursala Dorohoi, cod IBAN: RO 57 CECEBT 0236RON0049534

Parteneri media: Calendar Evenimente, Business Woman Magazine, Institutul Irecson, Asociatia Young GoldFish, www.vinsieu.ro, www.goingout.ro , Body.Mind.Spirit Festival,  http://www.traiesteconstient.ro/ (lista ramane deschisa…)

Mai multe detalii, despre biserica, gasiti in materialul atasat!

Cu speranta ca veti raspunde pozitiv invitatiei noastre de a participa la eveniment si de a ajuta, va multumim anticipat!

Poster web

EVENIMENTE

3 Responses pentru “19 Octombrie 2013, orele 16.00, Eveniment Caritabil – Inimi care Zidesc”

  1. andreea says:

    Felicitari doamnei Violeta Tanasa, pentru evenimentele caritabile pe care le organizeaza! Voi veni cu multa bucurie la eveniment!

  2. cristina says:

    Bravo, dnei Violeta Tanasa si invitatilor ei. Pe Geta Heimerl si pe domnul Iovu, i-am vazut la festivalul Body.Mind.Spirit.

  3. Ani says:

    D-na Violeta Tanasa, ma bucura evenimentul oganizat de dvs. La cat mai multe! Este o minune sa-i asculti live pe d-nul Gheorghe Iovu si d-na Geta Heimerl. Salut si copiii care vor veni la eveniment si-n acelasi timp ii felicit pentru alegerea facuta!

Lasa un comentariu