Misterul anului 2012, Preziceri, Profetii si Posibilitati

Noi 13, 2012 No Comments by

Dragii mei, dat fiind ca ne apropiem rapid de sfarsitul anului 2012, cartea pe care v-o propun pentru luni este MISTERUL ANULUI 2012, PREZICERI, PROFETII SI POSIBILITATI. Aceasta carte cuprinde eseuri scrise de persoane foarte importante pe plan spiritual, din lumea intreaga. Fiecare eseu este o bijuterie de inteligenta, cunoastere, introspectie, informare de mare valoare. Printre autori se n umara Gregg Braden, Peter Russell, Daniel Pinchbeck, Joanna R. Macy, Ph. D., John Major Jenkins, Carl Johan Calleman, Ph. D si multi altii. Citind-o, ne facem o imagine „rotuda” asupra evenimentelor care vor veni si ne lamurim, o data pentru totdeauna, ca nu e sfarsitul lumii, ci un inceput glorios, pentru cei care accepta schimbare si intrarea in noua energie, a iubirii, a Constiintei Christice. Va doresc lectura placuta si pace in suflet.

Cu drag, Monica

Ce se va intampla in anul 2012?

Oare am ajuns, cu adevarat, la capatul unui ciclu cosmic? Va exista o epoca a trezirii, un nou pas in evolutia omenirii – sau chiar sfarsitul lumii pe care o cunoastem? De multa vreme arheologii au stiut ca aceasta data a fost prezisa de calendarul mayas, ca sfarsit al unei ere pamantene. Cu toate acestea, din ce in ce mai multi cercetatori – si chiar si savanti – sunt martorii semnelor care arata ca anul 2012 va marca o schimbare totala in istoria planetei noastre. Acum, pentru prima data, cercetatori de frunte care studiaza fenomenul 2012 isi prezinta parerile despre aceasta data enigmatica, intr-o singura carte: Misterul anului 2012.

            Aceasta antologie ofera – prin eseuri clare, lucide si foarte bine documentate, scrise de experti de renume in problema anului 2012 – toata informatia necesara pentru a analiza si aborda acest mister, din punct de vedere spiritual, economic, ecologic si stiintific, astfel incat sa puteti decide voi insiva, daca sfarsitul anului 2012 va fi ca un balon de sapun, sau ca o explozie.

            In cartea Misterul anului 2012, veti descoperi preziceri uluitoare si revelatii facute de ganditori de prim rang, printre care:

– John Major Jenkins, care ajunge la sursa raspunsurilor – calendarul mayas originar si intelepciunea perena pe care acesta o contine.

– Gregg Braden examineaza dovada stiintifica a modificarii campului magnetic al Pamantului si modul in care aceasta va afecta tot ce inseamna viata.

– Barbara Max Hubbard si Peter Russell cerceteaza ritmul accelerat al evolutiei noastre – motivul pentru care ne putem, literalmente, transforma intr-o noua specie.

– Ecologista Joanna R. Macy are o viziune asupra „Marii Cotituri” si cum putem lua parte la aceasta trecere spre o cultura care sa sustina viata.

– Daniel Pinchbeck investigheaza modificarea de constiinta – absolut necesara pentru ca omenirea sa supravietuiasca dupa anul 2012.

Ce ne asteapta, oare, in 2012? Dar chiar ne asteapta ceva? Fie ca sunteti sceptic, adept convins al acestor idei, sau doar o persoana curioasa, cartea Misterul anului 2012 ofera o explorare cuprinzatoare si incitanta a posibilitatilor legate de acest punct de cotitura in istoria omenirii, care se apropie cu repeziciune.

Iata un fragment:

Pe masura ce aud predictiile despre 2012, multi oameni se intreaba daca exista si dovezi stiintifice. Gregg Braden exploreaza posibilitatea ca 2012 sa aduca o inversare a polilor magnetici ai Pamantului si ce-ar putea insemna o asemenea inversare, pentru cel mai mare numar de oameni care a existat vreodata pe Pamant. In urmatorul eseu, folosind ca punct de plecare incredibilele realizari si predictii ale mayasilor, cerceteaza ceea ce stim in prezent, cautand dovezi stiintifice ca magnetismul planetei va fi inversat si ca petele solare, sau furtunile solare, semnifica o schimbare din viitor. Braden analizeaza dovezile fizice, teoria cuantica si tendintele istorice, pentru a estima daca in 2012 se va produce o distrugere masiva sau va aparea o noua realitate.

De ce, cu aproximativ 1.500 de ani in urma, a aparut brusc o civilizatie avansata, cu cel mai sofisticat ceas galactic cunoscut pana in timpurile moderne, de ce au cladit o civilizatie masiva preocupata de ciclurile galactice expansive, iar apoi a disparut? De ce acest calendar al lor, care coincide cu cei 5.000 de ani de istorie umana inregistrata, se incheie la o data atat de precisa: o data din timpul vietii noastre? Care e semnificatia solstitiului de iarna de pe 21 decembrie 2012? Pentru a raspunde la aceste intrebari, trebuie sa trecem de granitele traditionale care au separat stiinta, religia, spiritualitatea si istoria si sa unim aceste numeroase surse de cunoastere, intr-o singura intelepciune noua. Cand facem acest lucru, incepe sa se intample ceva remarcabil.

***************

Iata ce spune Daniel Pinchbeck in eseul O NOUA OMENIRE: EVOLUTIA EI PANA IN 2012 SI MAI DEPARTE Cum isi leapada sarpele pielea: O cale tantrica spre transformare globala

Faptul ca, in urmatorii ani, am putea sa intrerupem marsul autodistrugator din prezent si sa realizam o civilizatie planetara armonioasa si pasnica, sa acceptam o natura non‑duala a universului si sa instituim practici ecologice si ritualuri parapsihice colective, le‑ar putea parea unora un tel indepartat. Insa istoria gandirii umane dezvaluie tendinta extraordinara ca ideile – care, la inceput, par radicale, absurde, sau dincolo de intelegerea omeneasca – sa devina rapid obisnuite, chiar banale, si sa conduca la noi conditii si structuri sociale diferite. Inainte de secolul al XVIII‑lea, de exemplu, oamenii cunosteau fulgerul, dar nu aveau idee ca el putea fi modelat pentru a le satisface nevoile si transformat intr‑o energie ce schimba lumea. Dupa ce cineva a aflat de acest lucru, am dezvoltat o civilizatie industriala si am schimbat intreaga suprafata a Pamantului, in mai putin de doua secole – o milionime de secunda din timpul cosmic. Daca am putut sa o facem atunci, am putea sa o facem din nou – in conditii diferite, cu scopuri diferite, intr‑o perioada mult mai scurta.

Acesta este un moment fara precedent in istoria omenirii. Progresul material al ultimelor secole a avut impact asupra limitelor biosferei, punand in pericol viitorul nostru apropiat. La fel de surprinzator pentru mintea moderna este faptul ca multe culturi indigene din intreaga lume vorbesc despre aceasta perioada in mituri si profetii si ne pot oferi o perspectiva asupra semnificatiei ei profunde. Pentru aceste culturi, ne aflam intr‑o perioada de tranzitie intre Ere; aceasta trecere nu implica doar schimbari in corpul fizic al Pamantului, ci si o transformare a constiintei umane – un ciclu regenerator de moarte si renastere initiatica, ce duce la un nivel superior de manifestare.

Detalii aici: http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=148

CARTI
Nici un raspuns pentru “Misterul anului 2012, Preziceri, Profetii si Posibilitati”

Lasa un comentariu