Lansare de carte Taiyin – Arta Modelării Feminine

Oct 30, 2012 No Comments by

Editura Artasia în colaborare cu Academia Artasia,  lansează cartea “TAIYIN – Arta Modelării Feminine”.

Autoarea, Carmen Alona Shuilian, doreşte să îşi împărtăşească experienţa personală despre căutarea înţelepciunii într-un mod specific feminin.

“Am scris această carte din experienţa mea, pentru a inspira acele femei, care se regăsesc într-o asemenea viziune, dar şi pentru a atrage atenţia asupra unor trăsături specific feminine, care s-au pierdut de-a lungul timpului. Şi cred că ar fi bine să le recuperăm…”

Cartea se adresează oricărei femei care doreşte să cunoască mai multe despre specificul feminin cuprins în puterea înţelepciunii sale, a naturaleţii,  a sexualităţii şi emoţionalităţii, a spiritului matern, a construirii unei relaţii de cuplu armonioase, etc.

De asemenea se vorbeşte despre sănătatea femeii în viziunea Taiyin, despre posibilitatea regenerării si menţinerii tinereţii pe baza activării resurselor interne.

Lansarea cărţii, care se adresează tuturor femeilor, dar şi bărbaţilor care doresc să cunoască mai multe despre specificul feminin, va avea loc în data de 5 noiembrie 2012, în spaţiul primitor al Librariei Mihai Eminescu, începând cu ora 17.00.

Ne-ar bucura mult dacă ne veti onora cu prezenţa dumneavoastră la acest eveniment, sperând să descoperiţi alături de noi această inedită cale de inspiratie pentru femeile care, deşi se regasesc în aceasta viziune, uneori, sunt obligate de ritmul accelerat al vremurilor moderne să uite specificul trăsăturilor feminine.

Vă mulţumim şi vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastra la acest eveniment la adresa de e-mail: taiyin@artafeminitatii.ro sau la telefon: 0731.497.159.

Comenzi: http://artafeminitatii.ro/carte-taiyin-arta-modelarii-feminine/

Contact TAIYIN:

taiyin@artafeminitatii.ro

0731.497.159

facebook: Taiyin – Arta Modelarii Feminine

www.artafeminitatii.ro

CARTI
Nici un raspuns pentru “Lansare de carte Taiyin – Arta Modelării Feminine”

Lasa un comentariu