Cuplul în psihogenealogie. Influența familiei în alegerea partenerului. O explicație a succesului și eșecului în relații

Feb 26, 2013 No Comments by

Cât de întâmplătoare este întâlnirea dintre un anumit bărbat și o anumită femeie ? Suntem adesea tentați să punem această întâlnire pe seama unei coincidențe mai mult sau mai puțin fericite. Psihanaliza clasică ne învață că, în spatele alegerii noastre, se ascund rațiuni inconștiente. Desigur. Însă afectele subconșiente nu sunt suficiente pentru a explica atracția și rezistența în timp a unui cuplu. Mai e nevoie de încă ceva.

Cartea de față ne dezvăluie amploarea acestui mecanism, traversând nu doar o minte și un suflet, ci generații de-a rândul care – în urma noastră – ne condiționează alegerile prezente. Prin exemple și povești reale, autorii ne fac cunoscută posibilitatea cuplului nu doar ca reunire a două identități, ci ca potențial și totodată condiție a desăvârșirii personale.

http://www.philobia.com/ro/carte/76/cuplul-in-psihogenealogie-mireille-si-herve-scala-.html

CARTI
Nici un raspuns pentru “Cuplul în psihogenealogie. Influența familiei în alegerea partenerului. O explicație a succesului și eșecului în relații”

Lasa un comentariu