VIN DE PRIMĂVARĂ ÎN OENOTERRA

Mar 27, 2012 No Comments by

Mastermind Communications și Nick Filip Negustorul de Vinuri vă invită la cel de-al treisprezecelea curs intitulat simplu PRIMĂVARA OENOTERRA. Evenimentul este găzduit de cafeneaua YPC Cafe din București, Str. Crișana nr. 21, și va avea loc pe 30 martie de la ora 18:30.

Vinurile de la Oenoterra provin din Dealu Mare, cea mai faimoasă zonă pentru vinuri roșii, de pe un plai viticol cu o expunere sudică excepțională. Vom avea din nou atât vinuri albe cât și roșii. Deschidem degustarea cu spumantul Cashmere Dark servit rece și proaspăt. Apoi vom descoperi o Fetească Albă din 2011, o Busuioacă de Bohotin (noutate maximă!) și vom vedea cum fac ele casă bună cu Cabernetul Sauvignon 2010 maturat în baric, Fetească Neagră 2010, șezută și ea la baric numai cât trebuie, și Merlot-ul ”Domnița Ruxandra” – din 2010, câștigător al Marii Medalii de Aur în România. Iar la final, pour la bonbouche, un spumant Cashmere Tămâioasă Românească.

Ca întotdeauna colegul nostru Nick Filip vine cu povestea ce îmbracă vinul, cu explicațiile de terroir și cu potrivirea vinurilor cu cele mai alese bucate … de post. Dar nu vă speriați, că vom avea și cărnuri sau brânzeturi pentru cei ”de dulce”.

YPC Café este primul loc din București unde persoanele pasionate și preocupate de dezvoltarea personală și profesională se pot întâlni într-un cadru informal, cald și primitor, unde fiecare se va simți ca acasă. O echipă de tineri inimoși sunt gata să vă servească și să vă facă șederea la ei cât mai plăcută.

Vă așteptăm așadar cu drag, setioși, curioși și dornici de povești. Multe, pentru că vom prezenta și destinațiile grupului nostru din acest an: podgorii, plaiuri alese, inaugurări de obiective, vizite VIP si alte celea, interesante zău.

Aceeași taxă de participare pentru pasionații de vin, de 185 de lei, care include tot: cursul, degustarea și voia bună. Pe lângă veteranii Clubului nostru, așteptăm și noi prieteni care să ne trimită un mesaj la mmaties@mastermindcom.ro. Plecând bineînțeles de la premisele că au 18 ani împliniți și că înțeleg faptul că vinul este un vehicul de comunicare …

Body
Nici un raspuns pentru “VIN DE PRIMĂVARĂ ÎN OENOTERRA”

Lasa un comentariu