Tinerete fara batranete!

Iun 04, 2015 No Comments by

Ashwagandha Rasayan Tab

Tinerete fara batranete! Tonic si stimulent general

 

Ingrediente: Withania somnifera, Chlorophytum arundinaceum, Asparagus racemosus, Gumma acacia.

 

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un supliment  alimentar ayurvedic imunostimulator si reintineritor, folosit in caz de epuizare pentru a intari corpul. Withania somnifera (Ashwagandha), continut in ASHWAGANDHA RASAYAN TAB care este, de asemenea, cunoscut sub numele de Ginseng Indian, are o reputatie traditionala ca tonic sau planta  adaptogena cu mai multe actiuni, nespecifice, care contracareaza efectele stresului si promoveaza, in general, bunastarea fizica si mentala a corpului.

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB ajuta la refacerea neurotransmitatorilor din creier si, prin urmare, ajuta la eliminarea tulburarilor psihice, precum si a celor legate de varsta inaintata. Ea are o actiune adaptogena care determina o sanatate si bunastare imbunatatite, ajuta la convietuirea cu stresul cotidian. Withania somnifera in ASHWAGANDHA RASAYAN TAB isi exercita efectele sale medicinale prin lactonele steroidale si alcaloizii continuti. Acestea actioneaza ca precursori hormonali care pot fi utilizati de organism pentru a converti in hormoni umani fiziologici atunci cand este cazul. Glicozidele din Withania somnifera (sitoindozide VII si VIII) au o semnificativa activitate antistres. Potrivit cercetarilor, ingredientul activ Withaferine-A ia parte la activitatile antibiotice si antitumorale.

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB are proprietatea adaptogena care ajuta la imbunatatirea capacitatii organismului de a face fata/rezista efortului fizic si pregateste corpul pentru a infrunta diferite tipuri de stres. Ashwagandha este cunoscuta ca o planta revitalizanta care asigura o nutritie corespunzatoare a tesuturilor, in special a muschilor si a oaselor, sprijinind in acelasi timp functionarea corespunzatoare a glandelor suprarenale si a sistemului reproducator.

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB poate fi utilizata atat de catre barbati cat si de catre femei si are efect calmant asupra sistemului nervos, generand un somn odihnitor. ASHWAGANDHA RASAYAN TABfunctioneaza ca un adaptogen si este un remediu bun impotriva imbatranirii, intareste capacitatea organismului de a mentine homeostazia si de a rezista stresului. ASHWAGANDHA RASAYAN TAB previne sau reduce dezechilibrele care pot duce la boli, fie din subnutritie, din lipsa de somn, stres mental ori fizic sau cauzate de toxinele chimice din mediul inconjurator.
ASHWAGANDHARASAYAN TAB determina cresterea numarului de celule albe din sange si pregateste corpul pentru a produce antigeni impotriva diferitelor infectii si alergii.

Ashawagandha rasayan tab

Ashawagandha, in combinatie cu Chlorophytum arundinaceum, confera proprietati puternic afrodisiace, si ajuta imbunatatirea functiilor sexuale.
ASHWAGANDHA RASAYAN TAB are:

–  Proprietate antitumorala – Withaniha somnifera continuta in ASHWAGANDHA RASAYAN TAB imbunatateste proliferarea limfocitelor, a celulelor maduvei osoase si a timocitelor la raspunsurile mitogenilor in tumoare. Withania continuta in ASHWAGANDHA RASAYAN TAB cauzeaza blocarea G2 si a mitoticelor in celulelor umane de cancer de san. Withania somnifera are efecte anti-proliferare asupra celulelor umane de cancer de san. (studiu efectuat la Universitatea din Pittsburgh Cancer Institute din Statele Unite ale Americii).

– Proprietate cardio-protectoare – Withania somnifera continuta in ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un ingredient cardioprotecor datorita efectelor sale hipotensive, determina actiunea de blocare a ganglionilor autonomi si actiunea de sedare a centrilor cerebrali superiori.

– Este un tratament adjuvant la pacientii cu diabet – Withania somniferasutine functia tiroidei, ficatului si pancreasului, de asemenea scade nivelul zaharului din sange si reduce activitatea radicalilor liberi in pancreas. Aceasta activitate in pancreas este importanta, de vreme ce reducerea de zaharului din sange poate fi asociata cu antioxidantii / activitatea de anihilare a radicalilor liberi din acest organ, care protejeaza celulele care produc insulina.

–  Proprietatea antioxidanta – Ashwagandha continuta in ASHWAGANDHARASAYAN TAB creste nivelul de enzime antioxidante, a superoxid – dismutazei, catalazei si glutation peroxidazei in creier (Glycowithanolide). Deoarece o activitate scazuta a acestor enzime duce la acumularea de oxidati toxici radicali liberi si rezulta efecte degenerative. O crestere a acestor enzime prin tratamentul cu ASHWAGANDHA RASAYAN TAB corespunde unei cresteri a activitatii antioxidante si un efect protector asupra tesuturilor neuronale.

–  Superioritatea fata de Panax ginseng – Withania somnifera are un avantaj fata de Panax ginseng, in sensul ca nu pare sa duca la sindromul abuzului de ginseng, o afectiune caracterizata prin cresterea tensiunii arteriale, retentia de apa, tensiune musculara si insomnie.(Withania somnifera Monografia – Medicina Alternativa Review volum 9, Numarul 2 2004). Din cauza acestui motiv, Panax ginseng nu poate fi utilizat cu usurinta in pediatrie. ASHWAGANDHA RASAYAN TAB poate fi utilizata de catre copii si adolescenti fara a avea efecte secundare.

 

Chlorophytum arundinaceum este o sursa bogata de saponine si prezinta proprietati de stabilizare a membranei, imunostimulente, hipocolesterolemiante si antitumorale.Principiileactive sunt  asparagina si albumina. Chlorophytum arundinaceum este un tonic afrodisiac, potentiator de libidoului si cu actiune anabolizanta.

 

INDICATII:

Ajuta la combaterea anxietatii, oboselii, si stresului.
Contribuie la refacerea corpului dupa boli infectioase.
Ajuta la stimularea imunitatii.
Ca adjuvant in terapia anti-tumorala.
 

Body, PRODUSE, Reduceri
Nici un raspuns pentru “Tinerete fara batranete!”

Lasa un comentariu