Stresul si depresiile profesionale

Apr 24, 2012 No Comments by

Incepand cu toamna trecuta peste tot se scrie si se vorbeste despre criza financiara si efectele ei, declansandu-se adevarate fobii in randul populatiei, care nu fac decat sa agraveze starea psihologica. Deocamdata la noi in tara cele mai multe griji le au angajatorii care au resimtit primii lipsa lichiditatilor, scaderea comenzilor, imposibilitatea de a mentine toti angajatii, imposibilitatea obtinerii unui credit si chiar efectuarea platilor catre banci sau bugetul de stat, necesitatea reorientarii activitatii catre alte domenii sau amanarea unor proiecte.

Din pacate, toate aceste probleme care ii apasa pe oameni duc la modificari ale comportamentului si a starii de sanatate a fiecaruia. Astfel, apar din ce in ce mai mult de insomnii, iritabilitate, probleme cardiace, endocrine, digestive si neurologice, sindrom anxios sau depresiv, modificarea comportamentului alimentar sau dependenta de alcool si tutun care agraveaza si mai mult starea de sanatate.

Daca majoritatea publicatiilor prezinta recomandari de ordin financiar pentru depasirea crizei, noi va vom oferi o serie de solutii practice usor de aplicat pentru a reusi sa influentam factorii psihologici implicati in modul in care percepem o situatie obiectiva, cum este perioada de instabilitate financiara mondiala. Exista plante care, prin proprietatile lor farmacodinamice, reusesc sa armonizeze sistemul endocrin si de aici planul emotional si creativitatea, somnul si capacitatea de regenerare, circulatia cerebrala si capacitatea de concentrare si atentie, digestia si un metabolism adaptat cerintelor actuale, o buna asimilare a elementelor alimentare precum si o buna evacuare a rezidurilor, imunitatea si rezistenta la stres.

http://revista-tratamente-naturiste.ro/totar.php?totart&id=296

 

Body
Nici un raspuns pentru “Stresul si depresiile profesionale”

Lasa un comentariu