Patrunjel cu vlastari, scortisoara si sos de usturoi

Oct 25, 2012 No Comments by

Ingrediente:

Salata : Sos usturoi :
·         3 leg. patrunjel

·         1 mana vlastari floarea soarelui

·         4 rosii (optional)

·         5-6 frunze kale

·         1 mana mung, trifoi

·         1 ceapa alba

·         1/2 lgt. scortisoara

·         1/2 lamaie facuta suc

·         1/2 lgt. coriandru

·         1 vf. cumin

·         1-2 vf. cimbru

·         2 lg. pin

·         1 lg. macadamia

·         1 lamaie suc

·         1-2 castraveti suc sau apa curata

·         12-15 catei usturoi /cateva tulpini de usturoi verde

·         un pic de patrunjel

·         rodie pentru decor

Mod de preparare:

Se maruntesc patrunjelul, rosiile, kalele si ceapa si se aseaza impreuna intr-un bol, dupa care se adauga vlastarii( floarea soarelui, mung, trifoi), mirodeniile si sucul de lamaie.

Sosul de usturoi se prepara adaugand toate ingredientele in blender si mixandu-le pana capata consistenta unui sos cremos.

La final preparatul se poate decora cu cateva bobite de rodie. Acesta se poate servi adaugand sosul peste salata sau separat.
Timp de preparare: 20 min.

Nr. de portii: 3-4 portii.

Sursa: www.retetecugust.com

Body
Nici un raspuns pentru “Patrunjel cu vlastari, scortisoara si sos de usturoi”

Lasa un comentariu