O primavara minunata, o silueta de vis!

Apr 10, 2012 No Comments by

Numai la Fit&famous- noi detinem inca din 2010 ARTA DE A MODELA TRUPURI!

 

FIT & FAMOUS este un club de sport intim și liniștit, în care fiecare membru este tratat ca prieten și are parte de atenție specială. Este singurul club de sport din București în care poți beneficia de antrenamentele special concepute de Luminița Nicolescu. Combinația unică de mișcări din mai multe stiluri de sport, energie și bună dispoziție te vor ajuta să îți transformi corpul și starea de spirit.

 

2.  FIT FAMOUS  a fost infiintat inca din anul 2010 sub sloganul ,, Arta de a modela trupuri ,,  si intre timp a adunat o paleta larga de clienti : tineri , varste medii, fete ,femei,  barbati -cu profesii diferite, tinere mame,viitoare mame, adolescenti  si copii. Fiecare dintre antrenamente reprezinta o serie de sesiuni de Complete Body Workout. Aceste antrenamente sunt alcătuite din combinații diverse de exerciții din mai multe stiluri de sport pe care le veti gasi descrie amplu pe site-ul nostru :www.fit-famous.ro

 

3.  NOU

Special pentru micutul tau

Incepand din data de 01.04.2012 , initiem programul dedicate copiilor “xxxx”cuprinzand ore de arte martiale si gimnastica sub indrumarea unor antrenori de elita din cadrul FRAM si FRG .

Intentia noastra este aceea de a oferi copiilor si parintilor acestora o atmosfera placuta, intima si un cadru special in care sa poata desfasura frecvent activitati ce le va dezvolta personalitatea, motricitatea- facilatandu-le o buna dezvoltare fizica

4. Vrei sa faci sport dar nu ai ajutor pentru supravegherea copilului?

Fit&Famous iti vine in ajutor! Cu  o experienta vasta pe aceste segmente,  intentia noastra este aceea de a oferi copiilor si voua, parintilor acestora o atmosfera placuta in care sa va puteti desfasura activitatea: pentru mamele care intentioneaza sa se preocupe de forma fizica si de sanatatea lor devenind membre ale clubului nostru, oferim chiar si posibilitatea de a -si aduce copii  aici –acestia benefiiind de un program educational si recreativ in camera special amenajata si destinata lor, sub atenta supraveghere a personalului nostru. Iar daca esti in pana de idei pentru ziua micutului tau- afla ca  organizam aniversari alte activitati distractive chiar in clubul Fit&Famous.

5. Ore particulare

Orele particulare sunt cele care îți oferă posibilitatea unui program de antrenament personalizat conceput de Luminița Nicolescu în funcție de necesitățile corpului tău.

Antrenamentul privat include:

  • sesiuni de antrenament one-to-one cu Luminița Nicolescu,
  • consiliere nutrițională,
  • urmărirea evoluției kilogramelor și centimetrilor pe parcursul perioadei de antrenament.

Facilitătile clubului:pe www.fit-famous.ro

Body
Nici un raspuns pentru “O primavara minunata, o silueta de vis!”

Lasa un comentariu