Nu ai timp de sala? Lucreaza de acasa!

Apr 24, 2012 No Comments by

Luminita Nicolescu, celebra antrenoare care a modelat silueta Andreei Raicu, Valentinei Pelinei sau Roxanei Iliescu (B1TV), a lansat on line “Complete Workout”, un program de antrenament pe care oricine il poate executa acasa. De acum, renumitele exercitii ale Luminitei sunt disponibile pe site-ul Clubului Fit&Famous by Luminita Nicolescu, www.fit-famous.ro. Asadar, chiar daca nu respecti orarul impus de sala de sport, poti avea abdomenul plat, bratele definite, talia de viespe si coapsele tonifiate. “Complete Workout” cu Luminita Nicolescu cuprinde exercitii pentru toate grupele de muschi, astfel incat corpul tau sa fie modelat in intregime.

BODY SHAPE

A fost lansat în 2005 și este primul DVD lansat de Luminița Nicolescu. Conține exerciții pentru sculptarea musculaturii executate cu ganterele. A fost filmat împreună cu instructori de aerobic.

AEROBIC cu Valentina Pelinel

DVD-ul a fost lansat în 2010 și se adresează femeilor de toate vârstele care vor să se mențină într-o formă fizică excelentă. Conține exerciții de gimnastică aerobică, pentru toate grupele de mușchi.

TAE BO cu Andreea Raicu

DVD-ul a fost lansat în 2007 și se adresează femeilor și bărbaților de orice vârstă. Conține exerciții de Tae-Bo care sunt o combinație de figuri de arte marțiale, aerobic și dans.

Body
Nici un raspuns pentru “Nu ai timp de sala? Lucreaza de acasa!”

Lasa un comentariu