Lămâia verde, agent natural de slăbire

Iul 31, 2012 No Comments by

Lămâia verde (cunoscuta și sub numele de lime sau limetă) este un catalizator natural al grăsimii, stimuland arderea caloriilor și a depozitelor de grăsime acumulate în timp. Datorită conținutului bogat în acid citric, în vitamine și minerale, reglează asimilarea substanțelor nutritive, accelerează digestia, combatand constipatia și eliminand toxinele, si astfel previne acumularea kilogramelor datorate unui metabolism defectuos. De asemenea, are efect antioxidant, stimuleaza metabolismul hepatic, reduce depozitele adipoase, reglează colesterolul, îmbunătățește rezistența oaselor, calitatea vederii și tonusul general al organismului.

In plus, lamaia verde este o sursa importantă de vitamine si minerale: conţine calciu, tiamină, vitamina A, zahăr, fier, niacină, vitamina B, fosfor, riboflavonoină si proteine, elemente ce inlesnesc respiraţia și digestia, întăresc oasele și imunitatea, detoxifică și fortifiază organismul, prevenind imbolnavirea.

Lamaia verde nu poate fi insa consumata cruda in cantitati suficiente pentru a oferi organismului aceste beneficii, deoarece aciditatea excesiva agreseaza stomacul și ataca smalțul dinților. De aceea, se recomanda administrarea unui supliment alimentar pe baza de lime, care sa ofere organismului doar beneficiile lamaii verzi si sa asigure o slabire sanatoasa.

Lămâia verde este ingredientul principal al suplimentului alimentar 100% natural pentru slabit LemoSilhouette, produs de laboratoarele Medica Farmimpex SRL conform standardelor de calitate ISO 9001 și ISO 22000 și avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare.

Pe langa lamaie verde, LemoSilhouette conține guarana, ananas, aloe vera, portocal amar si L-arginina. Impreuna, aceste extracte 100% naturale accelereaza metabolismul, stimuland slabirea, combat retenția apei, vitaminizează și energizează organismul, cresc elasticitatea pielii prin aport de colagen, iar L-arginina neutralizează amoniacul, detoxifiază și regenerează ficatul, îmbunătățind raportul dintre țesuturile slabe și cele grase din corp. LemoSilhouette nu conține substanțe periculoase, precum sibutramina.

Pentru o cura de slabire eficienta si sanatoasa, doza LemoSilhouette recomandată este de 1-2 pastile o dată pe zi, dimineața, înainte de micul-dejun. Se recomandă asocierea cu un program regulat de mese, o alimentație variată și echilibrată, mișcare și un consum suficient de apă. Ritmul de slăbire indus este de 2-4 kilograme pe săptămână (în medie, 12 kg pe lună). Produsul beneficiaza de o garanţie de satisfacţie de 100% pe 30 de zile de la achiziţie. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.lemosilhouette.ro.

Body, PRODUSE
Nici un raspuns pentru “Lămâia verde, agent natural de slăbire”

Lasa un comentariu