Invata sa ai un copil sanatos – 13 aprilie, intre orele 11 şi 13, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucureşti

Apr 01, 2013 No Comments by

Ingrijirea Copilului şi BestKids invita parintii, sâmbata, 13 aprilie, intre orele 11 şi 13, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucureşti, la evenimentul „Invata sa ai un copil sanatos”. 

In cadrul acestei Intâlniri vor fi dezbatute doua teme de interes – „Sexualitatea In sarcina şi dupa sarcina” şi „Depresia post-partum” – şi vor putea fi adresate Intrebari specialiştilor prezenti cu privire la conceptia şi creşterea sanatoasa a copilului.

La eveniment vor participa dr. Ana Culcer (pediatru), dr. Radu Horhoianu (ginecolog şi sexolog) şi Mariana Radulescu (psiholog).

Intrarea este gratuita, dar se face doar pe baza de confirmare la adresa email mariusc@ingrijireacopilului.ro sau la numerele de telefon 0769.058.760, 0728.985.797.

http://www.ingrijireacopilului.ro/

Afis

Body
Nici un raspuns pentru “Invata sa ai un copil sanatos – 13 aprilie, intre orele 11 şi 13, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucureşti”

Lasa un comentariu