INCREDIBIL. S-a vindecat de cancer în doar patru luni cu ajutorul bucătăriei fără foc!

Feb 24, 2012 No Comments by

La numai 37 de ani, Rich Fulber, un tânăr sportiv din California, a fost diagnosticat cu cancer limfatic în ultima fază. După prima şedinţă de chimioterapie, Fulber a decis să abandoneze tratamentul tradiţional şi să adopte o dietă strictă bazată pe crudităţi şi multe sucuri verzi. Rezultatele au fost spectaculoase: la următorul control medical, după doar patru luni de când a început dieta raw vegană, doctorii nu au mai găsit nici urmă de cancer sau tumoare în corpul său.

Rich Fulber povesteşte că înainte să se îmbolnăvească a practicat timp de 10 zece ani arte marţiale şi se antrena zilnic, dar în schimb a avut mereu o alimentaţie nesănătoasă bazată pe mâncarea de tip fast food şi consuma destul de mult alcool.

„Ani de zile numai sportul cred că m-a ţinut în viaţă”, mărturiseşte Fulber.

De altfel, la doar şase luni de când a renunţat la sport, tânărul s-a îmbolnăvit şi a ajuns la spital în stare gravă: sistemul său limfatic era blocat, iar organismul nu mai putea să elimine toxinele din celule. Medicii i-au extras opt litri de lichid din corp şi i-au prescris să înceapă de urgenţă chimioterapia.

Fulber a fost diagnosticat cu cancer limfatic în stadiu terminal. Convins de familie şi doctori, tânărul a acceptat să înceapă chimioterapia, dar după prima şedinţă a abandonat totul, adoptând o dietă severă bazată pe crudităţi şi sucuri verzi zilnice.

„Eram în spital de zece zile şi mă simţeam foarte rău atunci când o prietenă a venit să mă viziteze şi mi-a adus un smoothie verde. După numai zece minute după ce l-am băut, m-am simţit plin de energie de parcă aş fi băut 12 cafele! Am reuşit să mă ridic din pat şi să mă plimb prin spital. Atunci am decis să îmi schimb radical nu doar alimentaţia ci tot stilul de viaţă”, spune americanul.

Decizia lui contrazicea sfaturile iniţiale al medicilor care i-au recomandat să evite fructele şi legumele deoarece orice fel de bacterie aflată pe aceste alimente putea cauza o infecţie care să ducă la decăderea sistemul său imunitar şi în final la moarte.

Cu toate acestea, Rich a început să bea zilnic sucuri verzi şi să aibă o dietă variată de crudităţi. La următorul control, la numai patru luni de când a început dieta raw vegană, rezultatele au fost uimitoare: nici urmă de cancer sau tumoare în corpul său.

Body
Nici un raspuns pentru “INCREDIBIL. S-a vindecat de cancer în doar patru luni cu ajutorul bucătăriei fără foc!”

Lasa un comentariu