Congres profesional medicina de detoxifiere cu Dr. Josef Jonas

Noi 05, 2014 No Comments by

joalisDaca vreti sa largiti activitatea dumneavoastra in domeniul medicinei alternative, va sugeram sa faceti cunostinta cu preparatele informationale de detoxifiere Joalis si modul de recomandare a acestora, participand la Conferinta Profesionala Joalis, prezentata chiar de inventatorul preparatelor Joalis, metodei de detoxifiere controlata si dirijata, Prof. Dr. Josef Jonas din Cehia, care va avea loc in Bucuresti in perioada 08-09 noiembrie 2014.

Preparatele informationale Joalis sunt produse pur naturale, prelucrate cu HDTx-technology, adica tehnologie capabila sa introduca informatii spectrale despre toxine in purtatoarele de informatii, care sunt alimente obisnuite. In baza recunoasterii acestor informatii, organismul isi activeaza sistemul de aparare si elimina toxina respectiva prin forte proprii. A doua componenta a preparatelor informationale Joalis o reprezinta plantele si alte substante active.

Pentru a afla mai multe despre produsele Joalis si oportunitatea oferita de acestea, puteti vizita site-ul oficial din romania: Joalis Romania.

Pentru participarea la conferinta exista o taxa de inscriere 450 de LEI. In momentul inscrierii prin metodele specificate mai jos, daca specificati ca va inscrieti in urma acestui articol de pe Revista Body Mind Spirit, veti avea un discount de 200 de lei, astfel pretul participarii pentru 2 zile va fi de numai 250 de lei!

Data:  8 – 9 Noiembrie 2014

Adresa: Hotel Crystal Palace –sala de conferinta

                               Strada Cpt. Alexandru Serbanescu 18-20

                                              Bucuresti 014292

 

Indicatii de orientare dinspre centrul orasului: metroul M2 sau tramvaiul 5

Traducatoare: Doamna Turcanu Madalina din Bucuresti

 

Lector:Prof.Dr.Josef Jonas-inventatorul metodei

 

Taxa conferinta: – 450 ron

250 ron/pentru abonatii Body Mind Spirit

 

Plata se face pe contul firmei Joalis Centrum srl,RO08BTRL02101202146819XX.

Specificati pe ordinul de plata „Conferinta Joalis“.

 

In sala de conferinta a hotelului Crystal Palace pentru participanti vor fi asigurate  Coffee break: apa minerala/carbogazoasa, selectii de ceaiuri fine, cafea, bauturi racoritoare carbogazoase, gama Pepsi, patiserie dulce si sarata.

Pentru inscriere va rugam sunati la: 0745.115887  sau trimiteti datele dvs. la emailul:  info@joalis-romania.ro.

Body
Nici un raspuns pentru “Congres profesional medicina de detoxifiere cu Dr. Josef Jonas”

Lasa un comentariu